2777
2789
عنوان

ببینید برا نامزدش چی خریده🙁❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 31432 بازدید | 1411 پست
خود نی نی س مگه کم تبلیغ میذاره!!! حالا ی کاربرم بذاره 💟چیزی کم نمیشه ب نظرم خیلی هم خوبه دسه کم ی ...

آره بابا تازه دیدن اینا چیکارداره

به اون تبلیغا😊 انقده بدم میاد

بعضیا میان میزنن تو ذوق یکی

چیکار کردن مگ؟ خب میخاد کارش دیده شده🥲

توضیح دادم خیلی واضحه جای ریپلای نداشت  لازم نبود قسم قرآن بخوره بیاد بگه بله دارم تبلیغ میکنم یا مثلا قصدم تبلیغ نیس کارامو فقط می‌خوام نشون بدم و خاطره بگم نه که بگه به قرآن بچه ها و بقیه صحبتا ‌اسم مقدساتو بابت دروغ نباید به کار برد دیدی که همه بچه ها گفتن تبلیغه من میگم تبلیغم باشه با اینکه طبق قانون سایت درست نیس ولی بازم میگم اشکالی نداره اما قسم خوردنش واسه چیه ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا تازه دیدن اینا چیکاردارهبه اون تبلیغا😊 انقده بدم میادبعضیا میان میزنن تو ذوق یکی

خلاله بین شماها که آنقدر محبت داشتین یکی دونفر باید ذاتشونو نشون بدن دیگه جوابشو اون دنیا سر پل سراط بیخیال اصلا جوابشون نده 

حالا شما جوین نشی ممکنه نونش قطع بشه توروخدا جوین شو 😂😂

😆😆😆😆😆ادمایی که زیاد تث دین منم منم میکنن هیچی نیستن هیچی نکرد حداقل دو صفحه بره جلو ببینه داستان چیه جوابشو نده عزیزم اینا قصدشون ترکیدن تاپیکه

آها خیییلی جالبه خیییلی جالب که آنقدر اعتقاد داری و برا خودت آدمارو قضاوت میکنی ته ایمانه😄واقعا شرم ...

😂😂داستان جالبی بود .....

یادم نمیاد ادعای ایمان کرده باشم چطوری  خانوم مومن ؟برای تفکر افتضاح خودت متاسف باش که خیال می‌کنی از رشد غریبه کسی میسوزه من اصلا تو رو نمی‌شناسم !با تبلیغات مخالف نیستم اگرم ناراحت رشدت بودم که نمیگفتم کیفات قشنگه گفتم قسم نخور قشنگ نیس ولی این حجم از سوزشت برام قابل هضم نیست موفق باشی عزیزم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣