2777
2789
عنوان

ببینید برا نامزدش چی خریده🙁❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 41154 بازدید | 1500 پست
شاید طرفش رنگ آبی دوست داره حالا من عاشق رنگ صورتیم شوهرم هرچی میخرع صورتی میخره مثلا شیر میخره بطری ...

عین منکه عاشق گوجم😐نمیدونم چجوری به همسرم بگم من خود گوجه رو دوست دارم نه چیپس و پفک و خوراکی گوجه ای😐😆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عین منکه عاشق گوجم😐نمیدونم چجوری به همسرم بگم من خود گوجه رو دوست دارم نه چیپس و پفک و خوراکی گوجه ...

لعنت به روزی که از علایقمون پیش اینا حرف زدیم   تا چشم کار می‌کنه همه چیم شده صورتی 

قربونت برم مهربون🫀🫀😘😘نه بابا تو واقعیت این نیستم پشت گوشی طرف و میشورم و پهن میکنم از نزدیک لااا ...

خوب‌ کردی😂😂خیلی خوشم اومد ازت 

منم مثل خودتم از نزدیک هیچی نمیگم پشت گوشی ۲متر‌زبون دارم 

اره معلومه وقتی یکی برات یه قدم خوبی برمیداره تو ۱۰قدم برمیداری الهی خدا به دل پاکت نگاه کنه و به همه ارزوهای قشنگت برسی😍✨

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

اسی دیدی خدا چه جوری برات چید و پر بازدید شدی؟🥹😍❤️

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
اره بخدا همین الان داشتم به شوهرم میگفتم کسی خریدم نکنه باز برام باارزشه چثن خدا حرفمو شنید دیشب🥲

پر روزی باشی گل 💚

فالو کردم 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔