2777
2789
عنوان

درد بعد از بدنسازی

119 بازدید | 21 پست

سه جلسه است دارم میرم امروز باید برم جلسه چهارم اینقدر رر دستام درد میکنه نمیتونم تکون بدم طبیعیه؟ دلم میخواد کنسل کنم امروز رو اصلا نمیتونم کاری بکنم.

طبیعیه من ۴ ساله دارم کارمیکنم.. همین الانم بدنم گرفته  دیروز کارکردم

من دوس دارم  دردشو😂 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوو هنوز اولشه چند سالم ک بری بازم درد میگیره کنسل کن چون بازدهی نداره من برا گرفتگی منیزیم میخوردم ...

قرص جوشانه 

و اینکه ببین اگر میخوای عضله بسازی 

تو با تمرین عضلاتتو پاره و زخمی میکنی با خواب درست و مکمل های غذایی و خوردن پروتین کافی و اینجور چیزاست ک عضله میسازی پس استراحتاتو جدی بگیر

قرص جوشانه و اینکه ببین اگر میخوای عضله بسازی تو با تمرین عضلاتتو پاره و زخمی میکنی با خواب درست و م ...

رفتم خزیدم دکتر دارو خونه گفت جوشان نخور بهم قرص منیزم داد دیشب واسه اولین بار خوردم فعلا که اثری نداشته

رفتم خزیدم دکتر دارو خونه گفت جوشان نخور بهم قرص منیزم داد دیشب واسه اولین بار خوردم فعلا که اثری ند ...

ایرادی نداره به این فکر کن ک داف میشی 

من ۸ ۹ ماه میرفتم باسنم درست شده بود بدنم سفت شده بود ک ولش کردم متاسفانه

ایرادی نداره به این فکر کن ک داف میشی من ۸ ۹ ماه میرفتم باسنم درست شده بود بدنم سفت شده بود ک ولش کر ...

من چون پشت سیستم می‌شینم خیلی قوز میکردم همین یه جلسه که رفتم احساس میکنم صاف تر وایمیستم حالا به خاطر کشیدگی عظلاته یا هرچی ولی خب دردش خیلی عجیب زیادخ

ایرادی نداره به این فکر کن ک داف میشی من ۸ ۹ ماه میرفتم باسنم درست شده بود بدنم سفت شده بود ک ولش کر ...

برگشت دوباره؟شکمم آب میشه؟

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋