2777
2789

سه ساله ازدواج کردم اصلا برام یلدایی نیوفتاد تو عقد 

بعدشم هر سری دعوا سر اینکه خونه باباش باشیم یا خونه بابا من

امسال الان دو سه روزه میگم بریم خرید یا خرید کن پول بده من خرید کنم ی میز بچینم ی عکس بگیرم بعد از سه چهار سال 

الان از بیرون اومد دیدم کلی وسایل گرفته همچی...

بعد خونه ما و باباش امسال تو ی حیاط ولی جدا 

خوشحال شدم وسیاه گرفته گفتم چه عجب گف واس ما نیس چیزی میخوای بردار ازش ولی  بعد رفت داد ب باباش😕

وااا😑

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه گفتم ع فکر کردم واس ماست همون تعجب کردم ک تو از این کارا بلد نبودی داد زد تو چند روزه گیر دادی پول بده برم بگیرم خب میدم برو دیکه 

گفتم آها من میگفتم بریم بگیریم یا برو بگیر رو نشنیدی بعد مگه من حمالم برم هندونه بگیرم کول کنم بیارم 

خب خونه خودتون باشن 

ما پارسال دوتایی بودیم 

خیلییی هم خرج کردم ، به اندازه ۲۰ نفر مهمون پول خریدام شد واسه دو تامون 

ولی خیلی خوش گذشت 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

جای تو باشم اصلا بحث نمیکنم عکس واسه چیمه وقتی زندگیم واقعا خوش نباشه؟؟؟

خرید با جنگ و دعوا ب چ درد میخوره 

زندگیتو از ریشه درمان کن 

یکم سعی کن رابطه خودت و شوهرت رو اصلاح کنی هندونه و آجیل رو هر شبی میشه خورد 

والا آرزو ب دل موندم ی عکس یلدایی و ی عکس سفره هفت سین دوتایی داشته باشیم

همین جملهه بهش بگو 

ابجی نمیتونین از اونجا برین جای دیگه؟

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من نزدیک ۱۴ ساله ازدواج کردم ،از دعواهامون نگم برات ، الان که سال ها گذشته پشیمونم ،میگم کاش الکی کام خودمون تلخ نمیکردم .

میخوام به شما هم بگم الکی کام خودتون تلخ نکنید دعوا و بحث نکنید ، اما از قبل با صحبت کردن حلش کنید ،به همسرت بگو پارسال خونه بابات بودیم امسال خونه بابای من، یا اینکه یه شب قبلش خونه پدر شوهرت دورهمی بگیرن ،شب بعدش خونه بابات 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
همین جملهه بهش بگو ابجی نمیتونین از اونجا برین جای دیگه؟

ما تا الان مستاجر بودیم این خونه ی بی صاحابم باباش ک ب همه بچه هاش ارث زمین داده ب ما خونه قدیمی شو داد البته سندی چیزی نیس ما با هزینه خودمون طلا و ماشین و قسطی خونه رو بازسازی کردیم حتی واسه اونم جدا دوباره درست کردیم ی خونه کوچیک تو تو همین حیاط 

خب الانم خونه خودمونیم امسال ولی جای خرید واس ما ....

من جای شما بودم از همه خرید ها اندازه خودم بر میداشتم ،همین امشب یه میز کوچیک میچیدم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
من جای شما بودم از همه خرید ها اندازه خودم بر میداشتم ،همین امشب یه میز کوچیک میچیدم

بیخیال بابای هیزش و خواهراش بخورن تقدیت بشن 

قطعا فردا یا امشب همه فامیل جمع میشن اون طرف  من عمرا برم