مدل اول سوسیس انگشتی گرفتم خمیر پیچیدم دورش و سرخ کردم میتونید بزارید تو فر دما۱۸۰ ده دقیقه بمونه
مدل دوم نون تست گرفتم چهار تیکش کردم ژامبون و پنیر ورقه ای و کاهو ساده و خیارشور نازک برش دادم لایه لایه چیدم روسو با گوجه ریز گیلاسی و از این چوب شور گردا پریتزل گذاشتم
یه مدام پیتزا خیلی کوچولو در حد ده سانت درست کردم
مواد پیتزا ذرت و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و زیتون و پنیر و سس قرمز با آویشن بود میتونید هر پیتزایی درست کنید روشو گریل کنید حتما تا خوشرنگ باشه ده الی پونزده دقیقه ۱۸۰ درجه
یه مدل دیگه ام هست کن درستش نکردم فینگر فود پیتزا پیراشکی ژامبون یا سوسیس نگینی و ذرت پخته شده و فلفل دلمه و ادویه جات و قارچ نگینی با پنیر ترکیب کنید البته قارچ رو تفت بدید خام نباشه خمیر درست کنید کوچولو باشه جذاب تره از مواد بریزید توی خمیر و شکلش بدید و دراخر توی فر یا روغن سرخ کنید
پ.ن توی مدل اول میتونید زرده تخم مرغ به خمیر بزنید قبل گذاشتن توی فر که خوشرنگ باشه و یکم کنجد بپاشید