2777
2789

پارسال تابستون ی خواستگار معتادومطللقه داشتم که فقط ی موتور داشت دیگه هم خواستگار واسم نیومد متاسفانه جواب منفی دادم الان شرایطم تو خونه بابام خیلی سخته باهام نمیسازن ۳۲ سالمم هست سرکار هم نمیذارن برم میخام نذر ونیاز کنم شمع تراپی کنم تا خدا همون خواستگار را واسم بفرسته راه حلی دارین بهم بگین

تاپیکش که پارسال زدم هست

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما که زحمت نذر و نیاز می‌کشی دعا کن یک آدم خوب تو مسیر زندگیت قرار بگیره 

چرا اون درب و داغون برگرده ؟؟!!!

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
حدیث کسا

ممنون

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

معتاد و بی پول ؟ بمون خونه پدرایشالله بهترش برات پیدا میشع

جرئت خودکشی ندارم وگرنه بخدا قسم الان خودمو میکشتم

معتاد و مطلقه بهتر از خونه پدره؟

اینقدر بهتره حتی بهتر از خودکشی که الان اگه جرئتشا داشتم انجام میدادم

شما که زحمت نذر و نیاز می‌کشی دعا کن یک آدم خوب تو مسیر زندگیت قرار بگیره چرا اون درب و داغون برگرده ...

اگه قیافه من وخونمون را میدیدی میفهمیدی هیچ خواستگار خوبی واسه من نمیاد خواستگار خوب که بیاد میره وپشت سرش را نگاه نمیکنه 

خب عزیزم جرا این انرژی رو نمیزاری تا یکی بهتر برات خواستگار بیاد 

تو رو خدا دعا کن حواست به جمله هایی که از زبونت در میان باشه همیشه خوب بخواه 

شمع تراپی من واسه یه مورد بهتر دعا کن واسه یه مورد بهتر 

خیلی روزگار خوشی داشتی که میخوای بری با این ادم بدتر خدای نکرده بشه 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا