2777
2789

همش با شوهرم دعوا دارم اصلا هم دست خودم نیست خیلی بدجور عصبانی میشم از موره در نیرم تا حدی حق دارم اما واکنشم خیلی زیادیه ینی اگه شوهرم اشتباهش در حد دعوا و یا تذکر یا قهره من دلم میخواد بگیرم تیکه تیکش کنم

باور کنید دست خودمومیست همش خشم دارم صورتم قشنگ بیحال شده همش خوابم میاد خیلی شدید بدنم سنگین شده استخونام درد میکنه بدنم گرفته انگار  

حالا ازون شب تا شوهرم میرسه خونه دعوا داریم چیکار کنم 

راستی اینم بگم همش وجودشو تو خونه حس کردم این مدت انگار یهو وارد میشه جو خونه سنگین میشه وسایل صدا میدن بخدا حس خیلی بدیه😕😕😕😐

بگید چیکار کنم بجز بقره چون میترسم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرز امام جواد ببند سبک میشی قشنگ

دارم بزار ببندم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

منم تازگیا خیلی بیخود و الکی با شوهرم دعوا میکنم...سر چیزای بیخود

منم گاهی میگم خوبکه با فامیلا در ارتباط نبستیم وگرنه جنگ جهانی میشد

چه جالب عصبانیت ودعوا درست کردن ماوراییه .پس لابد منم آدم فضایی یا جنم

شایدم شیطانی 

همکاریم

شیطان  نیاز ب همکار نداره

حتمن ببند اصلا درنیار یه مدت باید همش دستت باشه

قبلا اینجوری بودم بابام به یه سید زنم زد گفت برای دخنرت چند تا طلسم گرفتن حالت جنون دست میده م اون احظه میخوام یا خودم یا یکیو بزنم تا سرحد مرگ 

بعد اروم. میشم خجالت میکشم رفتارم یادم. میاد میگم. چم بود الانم باز اونجوری شدم مدت پیشم طه اتفاق عجیب افتاد

قبلا اینجوری بودم بابام به یه سید زنم زد گفت برای دخنرت چند تا طلسم گرفتن حالت جنون دست میده م اون ا ...

حرز میبستی ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

حرز میبستی ؟

یه مدت میبستم اروم تر بودم