2777
2789
عنوان

دختره میخواد زنگ بزنه به بابام

118 بازدید | 9 پست

بچه ها من با یه پسره دوست بودم بهش شک کردم یه اکانت فیک ساختم رفتم گروه داداشش دیدم خیلی با دختره گرم میگیره منم نتونستم هضم کنم بلاکش کردم اونم فهمید الان داداشش میخواد میوننمونو درست کنه خودش بهم میگه تو خرابی که اکانت فیک داشتی معلوم نیست با کیا چت میکردی رلداداشش بهم زنگ زده شماره مو از همون پسره گرفته (من با این این مدت دوست بودمم بهم گفت عکستو بفرست منم عکس فیک فرستادم)الان میگه میخوام برم سکایت کنم میخوام زنگ بزنم به بابات

میدونم اینکارو نمیکنه اگرم کردن برام مهم نیست

بنظرتون تقصیر کیه این ماجرا

من اشتباه کردم؟

《5 صلوات میفرستین لطفا 》 معنی حسرت و وقتی فهمیدم که برای شاد کردن مادرم ، به جای هدیه خریدن یه فاتحه خوندم

چطور رابطه ای هست عکس فیک میدین 

بهم خراب میگین 

تهدید میکنین 

همو بلاک کنین که خیلی سنگین تره

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دهنش رو صاف کن بگو هر غلطی میخوای بکن اتفاقا بابام میدونه میخواد بیاد جلو خونتوننترس ازش عوضی رو

میدونه خیلی از بابام میترسم بخاطر همین میخوان بهم استرس بدن

منم گفتم برام مهم نیست

واقعا دارم به خودکشی فکر میکنم پست فطرت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم

《5 صلوات میفرستین لطفا 》 معنی حسرت و وقتی فهمیدم که برای شاد کردن مادرم ، به جای هدیه خریدن یه فاتحه خوندم
مگ شماره باباتوداره ؟چرامیخادشکایت کنه مثلا؟

شماره بابامو میگه از پسره گرفته

منم نمیدونم چرا میخواد شکایت کنه ولی بنظرم میخوان منو بترسونن منم گفتم برو هر کاری مبخوای بکن

میدونه خیلی از بابام میترسم بخاطر همین میخوان بهم استرس بدنمنم گفتم برام مهم نیستواقعا دارم به خودکش ...

بهش بگو اتفاقا خودمم به بابام گفتم منو دعوا کرد ولی میخواد تورو بکشه نزار بفهمه ترسیدی

هیچ گوهی نمیخوره

خستم از همه چیز، برام دعا کنید