2777
2789
عنوان

فرداشب یلدا کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 37 پست

مادر شوهرم دعوت کرد به دلایلی رد کردم خودمو و شوهر و دخترم تنها مراسم میگیریم اینطوری خیلی بیشتر دوست دارم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکلی ندارهتعجب کردم اخه همه ناله میکنن از جاری و خواهرشوهر

منم از اونا تعجب میکنم. البته ادما مثل هم نیستن. خداروشکر ما مشکلی نداریم. 

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭
منم از اونا تعجب میکنم. البته ادما مثل هم نیستن. خداروشکر ما مشکلی نداریم.

اخه کسی تو شرایط بقیه نباشه نمیتونه درک کنه

من جاریام یا میخان تیکه بندازن یا خودشون و با این مراسما بالا ببرن.خیلی خوبه آدم باهاشون خوب و راحت باشه

اخه کسی تو شرایط بقیه نباشه نمیتونه درک کنهمن جاریام یا میخان تیکه بندازن یا خودشون و با این مراسما ...

اره حرفت درسته. چرا میخوان تیکه بندازن بنظرت؟ ما خودمونی برخورد میکنیم. مهمونی باشه به هم کمک میکنیم. کم و زیاد رو کنار هم جور میکنیم. حتی گاهی برای مهمونیا ظرف و ظروف هم به هم قرض میدیم اگه کم باشه. برا همین قصد خودنمایی نداریم مطمئنا. 

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭
اره حرفت درسته. چرا میخوان تیکه بندازن بنظرت؟ ما خودمونی برخورد میکنیم. مهمونی باشه به هم کمک میکنیم ...

وای چقدر خوبه اینجوری بخدا‌.بخدا منم اهل کلاس و خودنمایی نیستم.ولی جاریام منتظرن حرف جور کنن تیکه بندازن.دوسدارن خودشون بالاتر از بقیه باشن.تو این مراسمات هم اگه چیز خوردنی بیارن اگه بخوری فقط نگاه میکنن ب دهنت اهل چشم‌و هم چشمی هستن دوتاشون.خیلی خوبه این جوری آدم راحت باشه با جاری