یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اخه کسی تو شرایط بقیه نباشه نمیتونه درک کنهمن جاریام یا میخان تیکه بندازن یا خودشون و با این مراسما ...
اره حرفت درسته. چرا میخوان تیکه بندازن بنظرت؟ ما خودمونی برخورد میکنیم. مهمونی باشه به هم کمک میکنیم. کم و زیاد رو کنار هم جور میکنیم. حتی گاهی برای مهمونیا ظرف و ظروف هم به هم قرض میدیم اگه کم باشه. برا همین قصد خودنمایی نداریم مطمئنا.
🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی یاایهاالعزیز😭😭😭
اره حرفت درسته. چرا میخوان تیکه بندازن بنظرت؟ ما خودمونی برخورد میکنیم. مهمونی باشه به هم کمک میکنیم ...
وای چقدر خوبه اینجوری بخدا.بخدا منم اهل کلاس و خودنمایی نیستم.ولی جاریام منتظرن حرف جور کنن تیکه بندازن.دوسدارن خودشون بالاتر از بقیه باشن.تو این مراسمات هم اگه چیز خوردنی بیارن اگه بخوری فقط نگاه میکنن ب دهنت اهل چشمو هم چشمی هستن دوتاشون.خیلی خوبه این جوری آدم راحت باشه با جاری