2777
2789
عنوان

نوزاد نارس کیا داشتن

120 بازدید | 11 پست

۳۳ هفته زایمان‌کردم وزن ۲/۱۰۰

۲‌روز رفت تو دستگاه

امروز۳ ماهش تموم شد میره تو ۴

وزنش حدودا ۵کیلو۲۰۰

خیلی نگران انحراف چشم شم (خیلی کم انحراف داره)

و اینکه نمیدونم دقیقا از چند ماهگی میتونه راه بره با حرف بزنه و غلتیدن و … رشد تکتمی شو نمیدونم 

اگه کسی تحربه ای داره بگه ممنون میشم 

کی باید چه کار کنه بزن گوگل هست وزن الانش خوبه ماشاالله پسر من نارس نبود کم وزن بود انحراف چشم داشت زیاد بود شش ماهگی کاملا خوب شد به اینکه چند ماهگی چه کارکنه یا نکنه فکر نکن فقط قد و و زنش رو نمودار باشه کافیه بقیش مهم نیست لذت نوزادیشو ببر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه منم 33 هفته باوزن1500 ،وای که بیچاره شدم شیر میخورد میپرید تو گلوش سیاه میشد از ترس میمردم، همچیزش عین بچهای عادی میشهتا 5،6 ماهگی یکم سخته اما وزن که بگیره همچیزش عین بچهای عادی راه رفتن وحرف زدن و...اصلا نگران نباش

خواهر کوچیکم  سال ۸۰ بود ۶ ماهه دنیا اومد ۱ کیلو بود دو هفته موند دستگاه فقط ریزه می‌ره بود وگرنه هیچ مشکلی نداشت همه چیش نرمال بود همین امسال بچه ی خودش ۳۴ هفته دنیا اومد ۱۵ روز دستگاه بود وزنشم ۲ کیلو و ۲۵۰ گرم بود الان ۴ ماهشه وزنش رو الان دقیق نمی دونم ولی خوب وزن گرفته تپل شده الان خودش بر می گرده خدارو شکر با بچه هایی ۹ ماه کامل دنیا میان فرقی نداره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بچش زنده موند؟ پسر من7 ماهه بدنیا اومد دوسه ساعتم بود ومرد

ی سوال شما امپول ریه نزده بودی؟ 

علت زایمان زودرست چی بود؟ 

تازگیا خیلی میبینم زود زایمان میکنن🥲

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
بچش زنده موند؟ پسر من7 ماهه بدنیا اومد دوسه ساعتم بود ومرد

من بچه 5 ماهه هم دیدم زنده موند و سالم 

خودم هم دلیلش واسم عجیبه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

عه عین پسرمن دقیقا۳۳ هفته دنیااومد با دوکیلوسیصدوزن همه چیزش خیلی دیرترازبچه های دیگه بود چندباربردم چشم پزشکی تارگ های چشماش تشکیل شد ۱۴ماهگی دندون دراورد هشت ماهگی تازه چاردست وپارفت دیر راه افتاد وحرف زد الان شیش سالشه خداروشکرمشکلی نداره

خواهرم جفت بچه هاشو نارس بدنیا آورد پسرشالان۱۴سالشه ۷ ماهه بدنیا اومد

دخترش الان۲سالشه ۸ ماهه بدنیا اومد

خداروشکر جفتشون سالمو باهوشن

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠
ی سوال شما امپول ریه نزده بودی؟ علت زایمان زودرست چی بود؟ تازگیا خیلی میبینم زود زایمان میکنن🥲

نه نزده بودم،هماتوم وخونریزی شدید داشتم،چندروز خیلی صورتم وبدنم ورم کرد رفتم دکتر گف باید بستری شی رفتم بستری شدم گفتن بچه مدفوع کرده واحتمال عفونت شدید ومرگت هس وسزارین کردنچندساعتیم بود ورف