2777
2789
عنوان

دختری که با یه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 49 پست
بله درست میگی انقد ب فکر سلیقش بودم از وقتی یادمه حتی سلیقه منم شبیهه اون شده چیزایی ک اون خوشش میاد ...

میدونم چی میگی 

شاید مثلا یه سرگرمی جدید   یا کار جدید امتحان کنی ، کمتر بهش فکر کتی 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
سرزنش نکن خودت و .همه بلد نیستن که از اول .بعد همه همینن تو مسائل عاطفی ، همین که تحربه بگیری ، یاد ...

بله خداروشکر الان دیگ هیچکدوم از اون رفتارارو نمیکنم دیگ هیچوقت هیچکدوم از استوریشو ریپ نمیزنم حتی اگ رو تخت بینارستان باشه دیگ کلا نسبت بهش بی تفاوت میشم فقط از خدا میخام کمکم کنه بتونم از ذهنم وقلبم کمرنگش کنم 

چقد همصحبتی باهات خوبه عزیزم مرسی واقعا حرفات خیلی حالمو خوب کرد ❤️❤️❤️❤️❤️✨️

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله خداروشکر الان دیگ هیچکدوم از اون رفتارارو نمیکنم دیگ هیچوقت هیچکدوم از استوریشو ریپ نمیزنم حتی ا ...

میشه حتما .یه روز دیگه اسم طرفم به زور یادت میاد 😄

عزیزدلی .بلخره منم جوونیام گذروندم این چیزارو 😄

کلی مراقب خودت باش 😘😘

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
ولی واقعا الان ک دارم پ دی اف زنان زیرک رو میخونم دارم فکر میکنم من چقد خنگ بودم چقد الکی پیگیر میش ...

من کتابش رو خوندم اما کاملا با این چیزهاییکه شمل میگید متفاوتهست

خستم از همه چیز، برام دعا کنید 
من کتابش رو خوندم اما کاملا با این چیزهاییکه شمل میگید متفاوتهست

عه چجوریه مگ😐

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]