2777
2789
عنوان

دختری که با یه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 49 پست
حس میکنم وقتی زیاد حرف میزنیم یه کم ترعیب میشه اما بعدش میترسه

اگه جلو نمیاد واسه ازدواج ولش کن

شاید تو رو نمیخواد

بعضی پسرا دوست دارن با یه دختر حرف بزنن ولی اون دخترو واسه ازدواج نمیخوان 

کاربری دست دو نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب اون میدونه شما برا چی زنگ میزنی. و شما هم میدونی برا چی. و این رفتار باعث میشه ترغیب نشه چون انس ...

در کل این حرفت درسته ولی مردا از کمک کردن به دخترا خوششون میاد ولی اونم باید هرازگاهی باشه 

اگه با عشوه به پارتنرت بگی عشقم من اصلا از این سر در نمیارم میشه کمکم کنی؟ اون موقع اون تمام تلاششو میکنه که بهت کمک کنه ولی همونطور که گفتم فقط بعضی وقتا جوابه، اگه زیاد استفاده بشه اون موقع طرف زده میشه فک میکنه دختره چه خنگه، در کل منظورم اینه تو رابطه باید یه فضا به مرده داده بشه که یکم خودنمایی کنه

لاااایک نکنننن😤
در کل این حرفت درسته ولی مردا از کمک کردن به دخترا خوششون میاد ولی اونم باید هرازگاهی باشه اگه با عش ...

دقیقا درسته حس میکنم دوس داره از خودش راهنمایی بگیرم تا بقیه

خستم از همه چیز، برام دعا کنید 
در کل این حرفت درسته ولی مردا از کمک کردن به دخترا خوششون میاد ولی اونم باید هرازگاهی باشه اگه با عش ...

آره اینم هست. هر چیزی به جاش. حد وسطو باید نگه داشت که سخته. نه افراط نه تفریط. البته بستگی به طرفتم داره بعضی مردا الکی یه چیزایی و حفظ کردن میگن. بعضیا واقعا بی توقع اهل یاری رساندن. این هنر شماست که روحیه طرفو بدگنید

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

پوف منم اینجوریم هر ازچندگاهی استوریاشو ریپ میزنم دو کلمه عادی حرف میزنیم بعدش روزخوش وفلان 

خاک توسرم ک همشم من بودم ک پیام میدادم .🙂 اخرین بارم ک کلا پیامو دید جواب نداد منم زدم حذف برا همه 

دلم میخاد کلا نباشم کلا بیخیالش شم شمارشم پاک کنم باز دوباره گریم میگیره نمیتونم دوباره سیوش میکنم نمیدونم چیکار کنم کلا بره از قلبم ذهنم فکرم

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
واکنش اون چبه؟ حسی داره؟

نمیدونم رفتاراش اینجوریه ک جوری زل میزنه بهم انگار عاشقمه هنوز چون قبلا باهم بودیم 

ولی بعضی وقتا هم کلا ب هیچ چیش حسابم نمیکنه مثل همون پیامایی ک بعضی وقتا میبینه وجواب نمیده کلا دوماه سه ماه پیش میاد نتونم جلو خودمو بگیرم وریپ میزنم 

از طرفیم فامیل نزدیک چپ وراست میبنمش واس همین نمیتونم فراموشش کنم

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]