2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم با مرد متاهل و بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 5472 بازدید | 188 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشخصه عزیزم نیازش رو از خیابونیا و زنای هرز تامین می‌کنه این خانوم رو فقط برای بچه های میخواد .مگه م ...

شایدم مشکل داره نمی دونه رابطه داشته باشه آنقدر بد قضاوت نکن

فقط منم ک الان با خودم گفتم چ ربطی ب سینه هاش داره!

خو هرکی ی جوره والا:)

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/

نکنید این کارو 

یکی رو میشناسم زیبایی انچنانی نداشت ۳۶ سالگی هم ازدواج کرد انقدر پسره خوبه هم سن خودشه خونه ماشین شغل داره مجرد خوش اخلاق 

خواهر توام قسمتش میشه ایشالا همسر خوب 

براش پودر چاقی بگیرید که چاق شه زیبا تر شه 

تا حالا نخواستنی بودن رو تجربه نکردی همه هم سنهات ازدواج کرده باشم و تنها بمونی پدر و مادرت فکر کنم ...

دختر قشنگ من چهل سالم هست مجردم 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

وای یعنی خاک 

توروخدا نزارید خودشو بدبخت کنه

الان با کلی عمل زیبایی میشه قیافه رو تغییر داد میشه سینه رو پروتز کرد بخاطر اینا بگو شوهرنکن چون قشنگ نیستی  باید بره کلفتیه ۳تادخترو ی مادرو بکنه مرده هم برا نیاز جنسیش میره با یکی دیگه  تو میمونی بدبخت میشی

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
خانوادم ناچار میترسن اینم نشه و تا آخر تنها بمونه خواهرم جذابیت ندارن لاغر

اینهمه ادم لاغره جذاب🙁 اینهمه مدل لباس اومده که برا ادمای لاغر فوق العاده جذاب میشه 

نکنید اینکارو با این ادم ازدواج کنه هم روحی افسردع میشه هم جسمی 

مگه اینکه تو خونه چنان رفتار بدی داشته باشید باهاش ک ب اونجا راضی بشه و بمونه و بسازه ..