2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لیسانس حقوق دارم بیکارم من دوس داشتم تجربی بخونم خونواده نزاشتن

پس تقصیر خونوادته که نذاشتن دنبال علاقت بری

لیسانس حقوق هم خیلی خوبه نگو به جایی نرسیدی 

کاربری دست دو نفره

تغیر رشته هم بدم میش ۴۰ سالم باز دستم بجایی بند نمیش

ن بابا بنظرم بیا تجربی از الان شروع کن سال بعد ترمیم بده و همون سال 405 کنکور بده قطعا پرستاری میاری

4سالم دانشگاه بری 29 سالگی میتونی کار کنی

یعنی چی. قشنگ 1سال برو زیر سختی برا آزمون بخون هر سال وکالت قضاوت و سردفتری آزمون داره شرکت کن. قبول شو چرا وقتتو تلف میکنی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

تندخوانی چجوریه

با صدای بلندنخون زمزمه نکن فقط با چشم بخون سرتو حرکت نده فقط چشماتو روی متن بچرخون اول ی دور سطحی و روزنامه وار بخون بعد برو دور دوم یا سوم هی اینکارو انجام بدی هم سرعت خوندن و فهمت میره بالاتر

من از اول مث تو بودم نیم ساعت ی صفحه میخوندم ولی الان با همون ی دور روزنامه وار خوندن یادمیگیرم

ن بابا بنظرم بیا تجربی از الان شروع کن سال بعد ترمیم بده و همون سال 405 کنکور بده قطعا پرستاری میاری ...

چ بگم والا گفتیم اول ای آزمون استخدامی شرکت کنم بینم چ میش