2777
2789

اینقد این چند سال  ما بچه ها حرص خوردیم...

نوه های دیگه مامان بزرگم از شهر دور میان سالی یبار با عرض و احترام ازشون پذیرایی میشه مثل پادشاه همه چی برای اوناست...

بالحن آروم باکلاس شمرده با صدای یواش باهاشون حرف میزنه...

ولی ما چون کنارشیم  با جیغ داد تند تند لحن طلبکارانه

ی روز سر نزنیم دنیا رو خبر میکنه اینا تحویلم نمیگیرن ...

اونا ک میام براشون بستنی میخره دست جمعی یواشکی برای ما نمگیره وقتی ما نیستیم میخورن...

تازه سنش بالاست همش دعوا میکنه یا حرفایی میگه با طعنه به آدم حرص میخوره....

داداشم پوست و استخون شده اینقد حرص میخوره

بعضی وقتی هم گریه میکنه از دستش بابامم چیزی میگی طرف مامانشو میگیره مثلا یااینکه اونم ناراحت میشه ولی خب چیکار کنه...ای کاش ازاول اینجا نمیبودیم 

بدیش اینه هرچقدر حق با توباشه دختر و پسراش طرف  مامانشون میگیرن جلوت حتی اگ بین خودشون چیز دیگه ای بگن

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

آره؛ همینطوره؛ با تمام وجود درکت میکنم؛ 

از قدیم گفتن؛ اگه میخوای عزیز شی ؛ یا که بمیر یا دور شی؛ 😮‍💨

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

خیلی حقه 

الان با خونواده شوهرم زندگی 

رفتارشون با پسرم اصلا خوب نیست برادر شوهرم داد میزنه سرش 

شوخی های بد میکنه طوری که بعد هر بار شوخی پسرم شدید گریه میکنه 

مادرشوهرم هم از همه بد تر واسه همه هدیه گل و بلبل 

واسه ما کوفت و زهر مار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین آدم سن بالا رو نمیشه تغییر داد ، شما باید خودتون رو تغییر بدین که اذیت نشید . اگه از دیدنشون ناراحت میشید رفت و آمد و کم کنید ، سرتون رو گرم درس و کلاس و کار کنید و اگه حتما باید سربزنید در حد ۱۰ دقیقه برید و احوال پرسی کنید ، بعد زود به یه بهانه برگردین . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خیلی حقه الان با خونواده شوهرم زندگی رفتارشون با پسرم اصلا خوب نیست برادر شوهرم داد میزنه سرش شوخی ه ...

ازقدیم گفتن  دوری و دوستی واقعا. مامان بزرگم با اون نوه هایی ک دورن مثل فرشته س ...درحدی ک براش گریه میکنن...ولی ی جوری با خواهرم دعوا میکنه سر بچه جیغ میکشه  هیچی هم عرضه ندارم بگم

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

ببین آدم سن بالا رو نمیشه تغییر داد ، شما باید خودتون رو تغییر بدین که اذیت نشید . اگه از دیدنشون نا ...

وقتی همسایه ست و ی روز نریم ب همه زنگ میزنه چجوری اینکارو ک میگید و بکنیم

وقتی همسایه ست و ی روز نریم ب همه زنگ میزنه چجوری اینکارو ک میگید و بکنیم

پدر و مادرت دائم برن و سر بزنن ، شما هم برو ، یه ۱۰ دقیقه بشین به بهانه کلاس و درس و کار خونه و .... زود برگرد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم