chuko مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 411 عنوان اتاقمو تخلیه کردن نمیخام جایِ دیگه بخوابم 😐 297 بازدید | 21 پست ازصبح اعصابمو خورد کردنتختمو برداشتن گذاشتن توحال بعد میگن میخایم سقف رورنگش کنیم بیا توحال بخواببخدا عادت ندارم جایی بخوابم چه برسه توخونه خودمون که مکانم عوض بشه.بنظرتون چند روز طول میکشه بوی رنگ بره؟ Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌 امروز | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمون_مهتابی عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 966 بیام باهم بخوابیم:)تو اتاقم تازه امشب شب جمعه است😂(دخترم) ):I told you i was sad
sperso عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 5941 یه کاسه بزرگ توش آب ولرم بریز چند تا بسته وانیل خالی کن توش بزار تو همون اتاقی که دارن رنگ میکنن روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید
chuko مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 411 بیام باهم بخوابیم:)تو اتاقم تازه امشب شب جمعه است😂(دخترم) خاک توفکر منحرفیت من چیمیگممم توچیمیگیدد Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
chuko مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 411 یه کاسه بزرگ توش آب ولرم بریز چند تا بسته وانیل خالی کن توش بزار تو همون اتاقی که دارن رنگ میکنن الان اوکی میشه؟ میگم بوی رنگ چندروز طول میکشهبره من نمیخام جایه دیگه بخوابم Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
آسمون_مهتابی عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 966 خاک توفکر منحرفیت من چیمیگممم توچیمیگیدد 😂😂😂بیا دیگه خب منم تنها میخوابم تو حال ):I told you i was sad
chuko مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 411 😂😂😂بیا دیگه خب منم تنها میخوابم تو حال همجنسگرا Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
sperso عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 5941 الان اوکی میشه؟ میگم بوی رنگ چندروز طول میکشهبره من نمیخام جایه دیگه بخوابم اگه رنگ روغن باشه چند روز طول میکشه اگر رنگ پلاستیکه نهایت یکی دو روز این کاری که گفتمو انجام بده موثره دیگه تحمل کن روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید
سیبزمینی۰زیبا عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 919 بیام باهم بخوابیم:)تو اتاقم تازه امشب شب جمعه است😂(دخترم) فکر میکردم امروز جمعه اس استرس داشتم با حرفت که امروز پنجشنبه اس نمیدونی چقدر ذوق کردم الان میهواستم بشینم بخونم به جاش میتونم الان بخوابم یه ساعت دیگه شرچع کنم خوندنخدایا شکرت😭 از طرف اقایون درخواست دوستی قبول نمیکنم
آسمون_مهتابی عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 966 فکر میکردم امروز جمعه اس استرس داشتم با حرفت که امروز پنجشنبه اس نمیدونی چقدر ذوق کردم الان میهواستم ... هعی😂😂 ):I told you i was sad
chuko مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 411 اگه رنگ روغن باشه چند روز طول میکشه اگر رنگ پلاستیکه نهایت یکی دو روز این کاری که گفتمو انجام بده مو ... بزار میگم حتمن انجامش میدم چون جای دیگه نمیخام بخوابم Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
chuko مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 411 😂😂😂 لطفا ازتاپیک برید بیرون.. ممنون Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
جاری_پولدار عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1769 لطفا ازتاپیک برید بیرون.. ممنون شوخی کرداا😐چه حساسی😐🤌 لاااایک نکنننن😤
i_am_venus عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 3423 چه لوسخب بالاخره تو زندگی کلی موقعیت پیش میاد که ادم نتونه تو اتاق خودش بخوابهیعنی شما سفر نمیری؟