2777
2789

من مدت زمان زیادی هست که در مورد علم متافیزیک تحقیق و مطالعه میکنم اطلاعات به نسبت خوبی از تمام مسائل دارم بنابراین هرسوال عجیبی درمورد مرگ ، قیامت ، دین و مذهب، تئوری های عجیب ،سیاست، دنیای تکنولوژی و...داری ازم بپرس جواب منطقی بهت میدم ، هدف از اینکار به اشتراک گزاری علم هست بنابراین لطفا اگراعتقادات سختگیرانه ای دارید از تاپیک خارج بشید .( ممنون میشم اگر در مورد هرسوال کاربران نظری داشتید بیان کنید تا ماهم از دانسته هاتون استفاده کنیم.)

نکته: در اینجا جواب سوالات براساس علم بررسی میشه و هیچ توهینی به سایر مذاهب نخواهد بود.

جواب برخی سوالات پرتکرار در تاپیک های قبلم بررسی شده بنابراین اگر سوالتون جز اون موارد باشه لایک میکنم تا مطلع بشید و در تاپیک های قبلی جوابتون رو پیدا کنید.

به نظرت اینکه میگن پشت تعطیلی  شدن یک هفته ای کشور چیزی هست درسته؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در باره دین :

بنظرت ما خدارو به وجود اوردیم یا خدا مارو؟

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشجو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              

مادرشوهرم همیشه میگه کائنات کمکم میکنن و با همین حرف به هرچی خواسته از ماشین بگیر تا سفرهای آنچنانی رسیده با اینکه یه حقوق بازنشستگی بیشتر نداره

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
درباره انرژی منفی ها یکم بگو

از دو بعد بررسی میکنم:

۱.حالت روحی که بیان میکنه ما حاصل تفکرات خود هستیم.

۲.حالت جسمانی که بیان میکنه مغز هرانچه بهش بگی رو باور میکنه و در نهایت به سمت باورهای خودش کشیده میشه اگر حاصل گفته هاتون منفی باشه شمارو یک انسان با توانی ضعیف در نظر گرفته بنابراین بیش از حد توان به بدن دستور نمیده و در اینجا شما محدود میشید

به نظرت اینکه میگن پشت تعطیلی شدن یک هفته ای کشور چیزی هست درسته؟

در برخی موارد بله اگر اتفاق خاصی رخ داده باشه برای مثال تعطیلی که پشت سر گذاشتیم به علت کمبود ذخایر انرژی بود .

حتی سرچ هوش مصنوعی هم با این جسارت نمیگه بیا ازم سوال بپرس😂

هوش مصنوعی دست ساز بشر هست ، انسان هایی اون رو ساختن که از نظر هوش و اطلاعات در سطح بالاتری قرار دارند و هوش مصنوعی فقط در جهت به خاطر سپردن اطلاعات مفید واقع میشه . انسان از سازه های خودش کمتر هست؟