2777
2789

رو رون زن میزنن؟بچه رو‌خفه میکنن؟شکمو فشار میدن.این حرفا این شایعه ها چیه عزیزم😂😂😂من پسرمو بیمارستان دولتی دنیا اوردم نه رو رونم زدن نه بچه ام رو خفه کردن مگه الکیه ؟؟مسولیت داره!هر چیزی رو باور‌نکنید 

ولی خب رسیدگی بیمارستان خصوصی بیشتر و بهتره

یکی از فامیلای ما رفته بود

میگفت یه خانمی خیلی جیغ میزد بهش میگفتن خفه شو ج...ده

و موقع زایمان خودش میگفت افتاده بودن رو شکمش فشارش میدادن 

نفسش بند اومده بود میگفت دیگه گذاشتن همینکه داشتم از حال میرفتم بعد اکسیژن دادن و از لحاظ نظافت خیلی کثیف بود

بچه هارو جا به جا داده بودن

میگفت من بچم پسر بود یع دختر اوردن 

اگه بچه دختر نبود اصلا نمیفهمید که بچه خودشه یا نه🤦‍♀️

متاهل🩷🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیمارستان دولتی رو نمی‌دونم زمان مادرم اینجور بوده خیلی ساله پیش الان فک نکنم اینجور باشه خصوصا که الان سیاست افزایش جمعیت دارن اون زمان برعکس بوده این کارا رو میکردم طرف دیگه بچه میاره همه کم کم سه چهارتا داشتن.  

خودم بیمارستان خصوصی زایمان طبیعی کردم هیییییییچ کدوم از رفتارهایی که گفتید به هیچ وجه نبود مثل هتل بود خیلی متشخص و محترم بودن کلی نازمو میکشیدن و رفتارشان دلسوزانه و مادرانه بود عالی عالی خدا خیرشون بده

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
بیمارستان دولتی رو نمی‌دونم زمان مادرم اینجور بوده خیلی ساله پیش الان فک نکنم اینجور باشه خصوصا که ا ...

عزیزم من همون اول گفتم دولتی

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طبیعی خوبه ولی بیمارستان دولتی نه 

چون وقت و حوصله ندارن اذیت میکنن

خصوصی خوبه مادرو میزارن در کمال ارامش و سلامت بزاد

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

زایمان اولم دولتی بودم چون کیسه آبم پاره شد و ریسک نکردم برم شهر دیگه.ولی راضی بودم همه چی خوب بود

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی خداجونم..

وای فقط کسایی که زابل زندگی میکنن خواهشا طبیعی نیارن من خودم سز شدم ولی قبل اینکه سز بشم معلوم طبیعی باید میبود هر کسی واسه خودش میاد معاینه میکنه همه دانشجو هیچیم بلد نبودن بعوش که کم کم دردام شروع شد قلب بچه ضعیف میزد اخرش رفتن دکتر صدا کردن اونم ی چند دقیقه میخواست مطمئن بشه که واقعا قبل بچه ضعیف کاره میکنه یا نه بعدم که میخواستن ببرنم سزارین کنن در اتاق برقی بود هر کاری میکردن با ریموت باز بشه نمیشد اخرشم باز شد 

ولی واقعا خواهشا اصلا نرین بیمارستان زابل امیرالمومنین خیلی افتضاح 😩😩😩😩

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

زایمان اولم دولتی بودم چون کیسه آبم پاره شد و ریسک نکردم برم شهر دیگه.ولی راضی بودم همه چی خوب بود

چند هفته و چند روز کیسه ابت پاره شد؟ 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من همون اول گفتم دولتی

میدونم. متوجه شدم ، دوباره بخون شما ،منم نوشتم دولتی رو نمی‌دونم الان چطوره قدیما اینطور که شما تعریف کردید بوده الان نمی‌دونم چطوره ، بعدشم تجربه خودم تو خصوصی رو گفتم

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
عزیزم منم مامای همراه گرفتم میشه بگید چه کارایی براتون انجام دادن؟

ااومد ورزش های زیادی داد 

باهاش بلند بلند میشمردم 

حواسمو از درد پرت میکرد 

پشت کمرمو ماساژ داد 

عصاره ی اسطوخودوس زد تو اتاق و به بدنم ییادم نیست دقیقا کجام 

یه جاییش گفت سجده شکر کن 

و ....

ااومد ورزش های زیادی داد باهاش بلند بلند میشمردم حواسمو از درد پرت میکرد پشت کمرمو ماساژ داد عصاره ی ...

بنظرت ارزشش رو‌داشت؟من شنبه میرم باهاش قرارداد ببندم شوهرم میگه یه تومن بیشتر بهش بده هواتو بیشتر داشته باشه

بنظرت ارزشش رو‌داشت؟من شنبه میرم باهاش قرارداد ببندم شوهرم میگه یه تومن بیشتر بهش بده هواتو بیشتر دا ...

من تجربه ماما همراه دارم خداییش خیلی خوب بود از ماه نهم تا بعد زایمان و حتی شیردهی همراهم بود خیلی کاربلد و دلسوز ، مادرانه کمک و راهنماییم کرد، کلی ورزش و ماساژ داد ، طب فشاری کار کرد باهام، هفته های آخر هم ورزش و پیاده روی و نوع تغذیه مو بهم میگفت، رایحه درمانی میکرد ماساژ میداد خلاصه که عالی بود