برای منم مدام جادو میگیره ۱۰ ساله
شهریور سال ۱۴۰۰ دستش واسم رو شد ( خونوادم حرفامو ابداً باور نمی کنن فقط خودم میدونم )
بعد از شهریور از اون به بعد بود که سوره ها و ادعیه ی شرعی باطلی رو از گوگل و نی نی سایت یاد گرفتم و کاربری سایوجان رو آذر همون سال ایجاد کردم ( بعدش کاربری گبی ، آلتادین ، دلاراممحسین ، تکمیلاطلاعاتکاربری رو ایجاد کردم که اینا تعلیق موقت یا دائمی سدن مونده سایو جان )
من چند سری سوره های باطلی خوندم اتفاقا هر سری نشونه های باطلی و باز شدن هم دیدم اما بیفایده بود چون دوباره و چند باره هم میگرفتن ( با مادرش و خواهرش همدستن )
جریان شکست چله هام رو در نی نی سایت گفتم کاربری گفت باید بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " ، حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهیه میکردی و می بستی به بازوی راستت ( بازوبند ) ، اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) و گفت که بهتره روی پوست آهو باشه : این حرز [ و حرز صغیر امام جواد علیه السلام ] جلوگیری میکنه میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قدیمی ، چشم زخم ، نفرین و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره .
اما اما اما چند ماه بعد من اتفاقی ویدئویی از استاد حکیم محسن اسماعیلی دیدم که داشت توضیح میداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده [[ منظورش مزاج اختری هست ]]
در سایت آزمون مزاج اختری ( شرایط وارد کردن اسامی رو گفته + گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری رو ری وارد کنید ، پژمان را مان ، مژگان را مان ، پریسا میشه ریسا ، پرویز میشه رویز و غیره === البته خود برنامه جای گچپژ کجبز میزاره که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در مباد