2777
2789

منم خیلی سیبیل داشتم😂 قبل اینکه برم هفتم زدم 

چادری هم هستم مثل شما 

الان دانش جو ام ولی خب در حد ضد آفتاب و کانسیلر و پودر فیکس و یه بالم لب لابلو رنگی  

اعتماد به نفسم خیلی بیشتر شده 

اصلن کلاس ۶ ام بودم روم نمیشد تو صورت کسی نگاه کنم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم الان بزنی ممکنه قرمز بشه با قیچی همشو بچین که خیلیم مشخص نشهیه ارایش ملایمم کنی کامل کاور میشه

کااااش حق داشتم که بردارم من آرایش حاضرم نکنم ولی این وابمونده هارو بردار 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

یکم جرئت داشته باش.برو شیو کن صورت خودته.اصلا کجای دین گفته موی صورت رو نباید بزنی بیحیاییه؟!به مامانت بگو بیخودی افراطی نباشه.همیشه بزن نزار زیاد شه که متوجه نشه

کاشکی خانواده ات متوجه بشن 

سبیل ربطی به پاک با حیا و مذهبی بودن نداره

کجای اسلام این حرف زده؟

عزیزدلم این روزا میگذره خودت ناراحت نکن🫂❤️

🇮🇷🫀ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚

منم خیلی سیبیل داشتم😂 قبل اینکه برم هفتم زدم چادری هم هستم مثل شما الان دانش جو ام ولی خب در حد ضد ...

من دهمم 16ساللللمه ولی هنوز اگر بزنم بیحیام

توروخدا نگین برو بزن باهاش حرف زدم منو هزار جور خوند 15سالمه یکی از یکیشون بد تر

ماسک بزن بگو حالت سرماخوردگی داری

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

برا منم قبلا نمیزاشت هر چی میگفتم 

اول با قیچی چیدم بعد هم کامل برداشتم 

ابروهامم برداشتم باهام قهر کرد 

ولی من باز تکرار کردم 

اینا تمیزی ی آدمه بیخیال عادت میکنه 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....

حالا که نمیذارن حداقل با قیچی بچین مشخصم نمیشه

ارایش ملایم چیز بدی نیست که

ارایش کن جوریکه متوجه هم نشن ولی اعتماد بنفست بره بالا

کاشکی خانواده ات متوجه بشن سبیل ربطی به پاک با حیا و مذهبی بودن ندارهکجای اسلام این حرف زده؟عزیزدلم ...

کاشکی بخدا 😭😭😭💔💔💔دارم از بین میرم

منم اجی ۱۴سالم بخاطر خانوادم خیلی اذیت میشه چون همش محدوده، کاش خانواده ها یکم شعور بچه داشتنو میداشتن بعد بچه میوردن

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

من وقتی خواستم برم دانشگاه مامانم بردم ارایشگاه . ک موها صورتم بردارم. اونقدرررررررر زیاد بود. ارایشگره تعجب کرده بود بعد من وسطش فشارم افتاد  اب قند بهم دادن🥲

ولی اصلا تو فاز برداشتنش نبودم.  کاریشون نداشتم.

پسرا دیگ چ خرین😒😒😒

من با کلی سیبیل و موی صورت تا دلت بخواد خواستگار داشتم .

نگو ب خاطر پسرا اینا چون هیچ خری نیستن‌

بگو برا دل خودم‌.

چاره ای نیست یکم تحمل کن میدونم سخته‌ ولی زاهی هس؟؟!!!!!

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
حالا که نمیذارن حداقل با قیچی بچین مشخصم نمیشهارایش ملایم چیز بدی نیست کهارایش کن جوریکه متوجه هم نش ...

💔💔💔😭😭😭😭من حق هیچی ندارم وقتی از بس مذهبین ای خدا