2777
2789

تاپیک قبلیم دیشب تعریف کردم

خلاصه ش اینه که خواهرشوهر من مدام سر از خود تصمیم میگیره و ما را هم تو عمل انجام شده قرار میده و میخواد هرجا اون رفت ما را هم دنبال خودش بکشونه. 

امسال قرار بود یلدا منو شوهرم خونه بمونیم 

ولی از دیشب چندین بار زنگ زد که بیاین باهم بریم خونه مامان اینا هرچقدم می‌گفتیم نمیایم قطع میکرد باز یه ربع بعدتر زنگ میزد که حالا امسالا بیاین سال بعد برین اونطرف ینی پیش خانواده من منظورش بود. خلاصه گفتیم نمیایم و اون گفت ما میریم پس.

باز امروز صب زنگ زده که ما ماشینمون خراب شده و بیاین بریم که ما را هم ببرین!!

واقعا چند روزه بخدا اعصاب برام نذاشته. شوهرم گفت چیکار کنم با نارضایتی گفتم باشه ولی واقعا ناراحتم.

ترخدا بگین چی بگم بهش چون واقعا این حرکتش که ادمو مجبور به کاری میکنه بدجور سر دلم گیر کرده میخوام به محضی که نشست تو ماشین یه تیکه بهش بندازم که حداقل دلم اروم بگیره ترخدا بگین چی بگم هرچی فک میکنم هیچی به ذهنم نمیاد از بس عصبیم. 

وای دوست منم اینجوریه من خالم همیشه چند ساعت میومد اینور چند ساعت اونور

عزیزم سه استان متفاوتیم 

خانوادم یه استان 

خانواده همسر یه استان دیگه

منو همسرمم یه استان دیگه که از بخت بدم خواهرشوهرمم نزدیک ماست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی داری میری اوقات تلخی چرا؟

از اون دسته آدما که هم عذاب میکشن و هم سواری میدن و هم اجرشون رو بیمنت میکنن نباش 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

وقتی داری میری اوقات تلخی چرا؟از اون دسته آدما که هم عذاب میکشن و هم سواری میدن و هم اجرشون رو بیمنت ...

چون مجبور به رفتن شدم دیگه. 

واسه همین میخام کوفتش بکنم چون مطمعنم از قصد اینکارا کرد

😑😲😲بگو نمیایم، و کلا هیچ جا نمیریم به سلامت و گوشیتم جواب نده

بخدا ده بار گفتیم باز زنگ میزنه

به شوهرمم زنگ میزنه با التماس حرف میزنه که ما ماشینمون خرابه فلانه دل اون به رحم بیاره 

مدام سر این خانم منو شوهرم دعوا داریم بخدا

بخدا ده بار گفتیم باز زنگ میزنهبه شوهرمم زنگ میزنه با التماس حرف میزنه که ما ماشینمون خرابه فلانه دل ...

ای بابا

یه دعوا راه بنداز و قهر کن😑

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨