2777
2789

اکثرشون بچن ،بچه کوچیک دارن 

فقط دنبال شوهرن اکثرشون

هر بی سوادیو دیدم معلم شده 

پشیمونم چرا بیشتر درس نخوندم 

انقد درگیرم به کار دوم نمیرسم 

خستم از فشار بی پولی 

یکم درک کنید به جای حرف الکی زدن 

آرامش میخام

خواستگار خوبم نیست

معلما ک اکثرشون سهمیه ای بیسوادن و بشدت عقده ای

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم معلم بیسوار داریم هم باسپاد و زحمت کش

همه رو با ی چوب نزنین

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

اره منم همینو میگم به خانوادم ، هرکسی که انتخابی نداشت و شوهر داشت و خونه زندگی اومده معلمی یا استخدامی ، بدرد کسایی که بلند پروازن نمیخوره ، حالا پدرم میگن باید کنکور فرهنگیان بدم تورو خدا منصرفم کن😑

معلما ک اکثرشون سهمیه ای بیسوادن و بشدت عقده ای

چه سهمیه ای دارن؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
چه سهمیه ای دارن؟

سهمیه جانبازی باباهاشون خانواده شهدا نمیدونم سپاهی حوزه هزار تا سهمیه هست

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

تا حالا چیزی به کسی نفروختی؟

بیا تو پی وی من تا از سایت enahang.ir یکی از کارها و خدماتی که انتخاب کردی رو بهت با تخفیف بفروشم و تو با قیمت مناسب به کسی که بهش نیاز داره بفروش. این وسط سودش مال خودت میشه

من سایت معتبری دارم که مشتری های خدماتی که ارائه می‌دهیم سال‌هاست ما رو بخاطر حل مسائلشون بخوبی میشناسند و تا حالا چند بار خودشون دوباره مشتری شده اند

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir