2777
2789
عنوان

تروخدا جمعش کنید این مریضو خب

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 70 پست
این کاربرو دیدم دوباربهم درخواست داده 😄

درخواست میده میگه شوهرم رفته مشهد میخواد مانتو کوتاه بخره باسنم تو چشمه. دقیقا همین پیامارو ب همه میده ب منم درخواست داد فک کردم کمک میخواد تو همون دو سه جمله اول فهمیدم مرده دیگه جوابشو ندادم 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
اینجا مریض روانی جنسی زیاد هست.خیلیاشون با کاربری زن میان درخواست هیچ کس رو قبول نکن هر حرفی هست توی ...

من از شوهرم نالیدم بعد این بهم درخواست داد رفتم دیدم خانمه و همه تاپیکاش برای بچشه قبپل کردم ک شاید با هم حرف بزنیم آروم شم

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درخواست میده میگه شوهرم رفته مشهد میخواد مانتو کوتاه بخره باسنم تو چشمه. دقیقا همین پیامارو ب همه می ...

طرف دا ب توام گفت؟ 

درخواست میده میگه شوهرم رفته مشهد میخواد مانتو کوتاه بخره باسنم تو چشمه. دقیقا همین پیامارو ب همه می ...

اسی چرا انقد باهاش چت کردی؟ ب منم پیام داد دو جمله حرف زد فهمیدم مرده دیگه جوابشو ندادم

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
بابااا خانم بود گفت بچه دارم گفتم دوست شیم شاید چ میدونستم این همون مریضهبعدشم خودم ابنجا چند تا دوس ...

چت اول مشخص بود زن نماس از تاپیک زدنتون هم مشخصه واقعا نمیدونستین اینکه یه عده شما رو مقصر میدونن خیلی عجیبه

اسی چرا انقد باهاش چت کردی؟ ب منم پیام داد دو جمله حرف زد فهمیدم مرده دیگه جوابشو ندادم

بابا اولش در مورد خودم و بچه ها حرف زد

بعدشم درمورد مزاج رابطه گفت ک گفتم شاید شوخی های خانمانس و میخاد راحت باشه باهام و...... 

من از شوهرم نالیدم بعد این بهم درخواست داد رفتم دیدم خانمه و همه تاپیکاش برای بچشه قبپل کردم ک شاید ...

آره دیگه اینا کمین میکنن هر کس مشکل داره ب بهانه دردودل بهش نزدیک بشن

چت اول مشخص بود زن نماس از تاپیک زدنتون هم مشخصه واقعا نمیدونستین اینکه یه عده شما رو مقصر میدونن خی ...

یکی درکم کرد بلخره

بخدااااا نمیدونستم ب پلاه نمیدونستم آقاس یا اصلا قصد چیه