2777
2789

یک،‌ ژله، میوه، شیرینی مخصوصا باقلوا

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قزوینی هستین؟

نه خرم آباد

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مولا عـــلـــی 💚 ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💜 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند،محکوم به تکرار آن خواهد بود... #کاپشن_صورتی🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

دقیقا خونتون کجاست؟؟

خرم آبادیم ولی کرج زندگی میکنیم

چطور؟

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مولا عـــلـــی 💚 ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💜 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند،محکوم به تکرار آن خواهد بود... #کاپشن_صورتی🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

احتمالا گرده‌ی نون لای آتیش درست کنم ملت با شیره‌ی خرما و انگور و کره بخورن، یه مهره‌ی تمیز بزرگ هم میذارم لا به لای خمیر نونه به هر کی افتاد برنده‌ست و آرزوش بر آورده میشه😁 

یه سری دسر و آش و غذاهای سبک هم آماده می‌کنم.

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024         غرفه‌ی ما در با سلام: https://basalam.com/shopkinz

همه چیز.انواع اجیل انواع میوه ژله شکلات شیرینی تر باسلوق.کلا همه چیز میزارم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.