2777
2789

نذر کردم شاغل بشم شدم

حالا به همون امام توسل میکنم میگم شوهر خوب بده جاش

خسته شدم احتیاججج دارم به شوهر 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاالله آدم درست، سالم، صادق، عاقل، منطقی، مهربان، خوشتیپ و ثروتمند قسمتت بشه.با یه خانواده عالی و ...

ووی قربونت بشم

دعا کن برام🥰

چه مهربون😗

هر کی،اومد خواستگاری بگو بعد ازدواج نمیخوام کار کنم اگه بازم خواهانت بود بله رو بگو

مامانم میگه نگو

اره از این به بعد میگم ولی 

متاسفانه پسرا از ازدواج فراری شدن بخاطر مسیولیت های مالی، تا میبینن دختری بابای پولدار داره یا شغل داره بخاطر پول میرن سمتش،اگر هم نگی پول داری که کلا کسی بهت توجه هم نمیکنه 🫤

متاسفانه پسرا از ازدواج فراری شدن بخاطر مسیولیت های مالی، تا میبینن دختری بابای پولدار داره یا شغل د ...

گوه خوردن 

خودم برا خودم بستم پس 

گوه خوردن خودم برا خودم بستم پس

همین تفکر باعث میشه تنها بمونیم😢تا کی به خودمون دلداری بدیم،بنظرم اگه کیسی بود که خوشت اومد و معیاراتو داره برو زندگیتو بکن، از این مساله چشم پوشی کن که بخاطر پول اومده ، چون واقعیت جامعه اینه متاسفانه 

همین تفکر باعث میشه تنها بمونیم😢تا کی به خودمون دلداری بدیم،بنظرم اگه کیسی بود که خوشت اومد و معیار ...

نه اجی

خیلیا هستن تو فامیل ما شوهرشون گفت نرو سرکار اینام نرفتن بهتره زندگیشونم راض هم هستن

من شب عقد با همچین مردی که حقوقمو بخواد قرص میخورم خودمو راحت میکنم

مرگ شیرینتره برام

نه اجیخیلیا هستن تو فامیل ما شوهرشون گفت نرو سرکار اینام نرفتن بهتره زندگیشونم راض هم هستنمن شب عقد ...

اره خوب آدما فرق دارن، بستگی به معیارای خودت داره، منظورم این بود که اگر ازدواج برات مهمه اینکارو کنی، مطمئنن که درستش اینه مرد کار کنه هزینه های خانم رو بده