2777
2789
عنوان

روز مادر مجبورم برای چه سلیطه هایی کادو ببرم😑🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 63 پست
😐😐😑😑عجباااا کادوی زوریم مگه میشه؟

همه چیشون زوریه 

متنفرم ازشون 

عجب برا خودشون زور نیست

برا من زوره؟

همین ماه گذشته سر جشن تعیین جنسیت هیچی نیاورن ۵ نفر اومدن خوردن رفتن 

به مامانم گفتم چقدر بیشعورن گفت تو بیشعوری اونا فهمیدن!!!!

بعد الان روزمادرنرسیده زبونش بازم درازه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقامثلا داداشاش هیچوقت دست دو جیب نمیکنن اونو نمیبینه و حتی میگم به مامانم مثلا فلان داداشت دیدی چ ...

خودتو بد عادت دادی بهشون. کار مفت بی ارزشه. هر چقدر سواری بدی سوارت میشن هر چقدر گردنتو خم کنی بیشتر میزنن. مادرا از دخترشون خیلی توقع دارن فکر میکنن دیگه یه دختر به دنیا آوردن دیگه باید اون همه کار انجام بده. نا گفتنو یاد بگیر. همیشه بگو وقت کم می آرم به کارام نمی رسم. بعد یک مدت توقعشون کم میشه ازت. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نخرمن امسال عید نوروز هم نمیرم دیدنشمامانمم گفت چون شماها رو دوست نداره لازم نیست برین دیدنش و ناراح ...

500شوهرم بهش عیدی داد

تو این 9ماه یه بار نیومده خونمون با اینکه به مامانم گفته بود یه روز بریم خونشون

منم دیگه نمی‌خوام برم وقتی اون به ما محبتی نداره 

مامانم مغزمو میخورهبعد خود مادربزرگم هم انتظار داره طبق طبقمغز مامانمو میخوره که آره دخترت هیچی نیاو ...

بابا چه توقعاتی داری

جشن تعیین جنسیت و جشن از پوشک گرفتن و هزارتا مسخره بازی درمیارید انتظار دارید ملت هم واسه همه چیز کادو بیارن 

حالا واسه پیرزن ی چیز کوچیک میخوای ببری این همه حرص و فحش نداره که 

پیرزن مگه چقدر درآمد داره که انقدر ازش توقع داری 

خودتو بد عادت دادی بهشون. کار مفت بی ارزشه. هر چقدر سواری بدی سوارت میشن هر چقدر گردنتو خم کنی بیشتر ...

میدونی چیشده

سیاتیکم عود کرده 

خونه مامانم زمین گیر شدم

الان مامانم میگه کارتتو بده برم برا مادربزرگت کادو بخرم🫥

برا مادرشوهرم سالم بودم روسری خریدم

برا مامانمم انگشتر

این مادربزرگه خیلی بهم زور داره بخاطر پولش نه

بخاطر بیشعوری و مفت خوریشون

مامانم مغزمو میخورهبعد خود مادربزرگم هم انتظار داره طبق طبقمغز مامانمو میخوره که آره دخترت هیچی نیاو ...

ارتباطتو قطع کن

منم از اینها داشتم پدرم ارتباطو قطع کرد

کلا طلبکارن بعضی ننه بزرگها 

عوض اینکه فکر اخرتشون باشن اینجورین

ول کن تا زوده

حرف غیر منطقی رو چرا قبول کنی مگه تو شوهر مامان بزرگتی ؟ وظیفه اول و اخر رد در قبال زن شوهر داره نع نوه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون