2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی اینا رو خریدم نزدیک سه نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 42 پست
اون پسته ها بادوم میوه خشک برای خودم خریدم صبح ها میخورم جلوی مهمون نمیزارم

میوه خشک رو خودت درست کن اگه دوس داری 

بادوم هم کیلو دویست بخر ،بشکون  ،تفت بده نمک بزن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز خوبه میخرین .ما فقط نگاه میکنیم😂

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
من همون نگاهم نمیکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سریع رد میشین😂

نه ما با طمانینه راه میریم قشنگ نظاره میکنیم همه چیو 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
سهام براتون چقدرریختن؟ من ۲۸۰نمیدونم چی بخرم باهاش آخه خیلی زیاده پوله توعمرم پولِِ به این زیادی نیو ...

یه مقدار خرید خونه کن به مقدار پس انداز کن بقیش رو برنامه سفر بزار 😂