2777
2789

من خودم ۱۶ سالمه 

ماهی ۴ تومن پول مدرسمه 

۱/۵ پول سرویسمه 

۱ تومن پول زبانمه 

چون مریضم ماهیانه پول دکتر و ... هم هست (لطفا در مورد مریضیم نپرسید ممنون) (امضام)

پول کتاب های کمک درسی و ...

لوازم آرایش هم فقط ضد آفتاب و ریمل و تینت و ژل ابرو و لاک استفاده میکنم 

با فوم شستشو 

یه موقع هایی هم پول سینما و تئاتر میشه 

زمستونا و عید ها هم خرید مفصل میکنم 

و حالا بعدش اگه بازم نیاز باشه میخرم 

مامانم میگه خرجت زیاده ولی خودم اینطوری فکر نمیکنم نظر شما چیه؟

شما چقدر هزینه دارید؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه توان مالی پدرت خوبه که خرجت نرماله فقط هزینه ها بالا

بابام درآمدش کمه 

مستاجر هم هستیم 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
خرجت عادیه .با حقوق این زمونه زیاد به نظر میاد.من خودم هیچی

هیچی؟ مگه میشه 

متاهلی؟

باشگاه لیزر محصولات مراقبتی پوست تغذیه باشگاه ارایشگاه تقریبا همینا

منم باشگاه میرفتم الان چند ماهه به خاطر مریضیم نمیرم