2777
2789

کاش اصلا نبود این شب یلدا

مامانم که درگیر کاره اصلا خبری نیست ازشون که میخوان مارو دعوت کنن یا نه فقط هم یه برادر کوچیک دارم

برادرشوهرم زنگ زده میگه شب بیاین خونه‌ی ما شام مامان هم اینجاست

من فکر میکنم چون پدرزنش فوت شده و فردا شب میخوان خونه‌ی مادرزنش باشن همه رو امشب دعوت کرده‌

ولی شوهرم میگه نه، امشب که دعوت کرده فردا هم که یلداعه پیش مامانمیم.

منم چندین ساله بهش میگم که دوس ندارم شب رو خونه‌ی کسی بمونم ولی کیه که بفهمه بعدشم دو ساله شب یلدا پیش فامیلای توایم امسال خونه مامانم باشینم ولی مامانمم اصلا دعوت نکرده هنوز نمیدونم میخواد چیکار کنه شوهرمم میگه دو شبو بریم خونه داداشام چون مامانم هم اونجاست 

واقعا خسته شدم از بحث کردن الان اومدم اتاق دارم آروم گریه میکنم😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی خانوادت برات ارزش قائل نیست چرا دعوا میکنی برو جایی که دعوتت کردن

برادرشوهره دعوت میکنه ولی جاری روی خوش نشون نمیده

دو تا جاری تو یه ساختمونن یه بار یکیشون مسافرت بود.

اونی که مونده بود ما رو شام دعوت کرد

شب که شد گیر دادن بمونید و شما برید بالا بخوابید..

ما هم موندیم ولی کیفم و یه سری وسایلم موند طبقه‌ی پایین خونه‌ی اینا.

صبح بیدار شدم اومدم پایین دیدم جاریم داره درو قفل میکنه میره

گفت آره پسرم کلاس فوتبال داشت گفتم خودم ببرم توام میای؟ گفتم شما عجله دارین تا آماده شم دیرتون میشه و رفتن

تا ظهر نیومد و حتی یه صبحونه به من نداد

کلا بحثم با شوهرم اینه که چرا منو مجبور میکنی جایی بمونم که احترامم رو نگه نمیدارن؟

جاریت با تو مشکل نداره کلا با خانواده شوهرش مشکل داره اونم شاید شوهرش مجبورش میکنه شما رو دعوت کنه شایدم اونم دوست داره بره پیش خانوادش ولی شوهرش اجازه نمیده رفتی فک کن وجود نداره بشین با مادرشوهرت حرف بزن بگو بخند

جاریت با تو مشکل نداره کلا با خانواده شوهرش مشکل داره اونم شاید شوهرش مجبورش میکنه شما رو دعوت کنه ش ...

الان که بیشتر فکر میکنم مشکلم بیشتر با مادرمه

اون به من یه ذره ارزش نداده که دعوت کنه حتی شده فرمالیته

یعد من دو شب برم بمونم اونجا همه میگن این کس و کاری نداره که شب یلدا پیششون باشه پس کلا پیش خانواده‌ی شوهره

نمیدونم والاولی خواهر و برادربزرگ ندارم شاید خواهرش بره خونشونیا همه برن خونه داییم نمیدونم

بعد از یلدا بهش گلگی کن و حرفت رو بزن شاید مادرتم میگه دخترم بره پیش خانواده شوهرش ی وقت دعواشون نشه سر اومدن خونه من

بعد از یلدا بهش گلگی کن و حرفت رو بزن شاید مادرتم میگه دخترم بره پیش خانواده شوهرش ی وقت دعواشون نشه ...

حتما باید بهش بگم

احتمالا هم همین فکرو میکنه ولی حداقل یه زنگ به شوهرم باید بزنه دعوت کنه

الان من زیاد به شوهرم اصرار کنم میگه داداش من دعوت کرده میگی نریم ولی مامانت دعوت نکرده میگی بریم