2777
2789
عنوان

چه با افتخار از علافی هاتون تاپیک می‌زنید خانم های خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 4472 بازدید | 247 پست
تاپیک ایشون رو دوباره دیدم۱۷۰ نفر لایک کردن۱۷۰ نفر که جالبه چند تاشون اینجا هم کامنت گذاشتنمن شاید ر ...

از شما بعیده به کسی برچسب روانی بودن بزنید 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرکی هرجور دوس داره میخواد زندگی کنه. بنظرم بهترین کارو همین خانم میکنه ما این همه دوییدم چیکار کردیم ک آخر سر بتونیم تازه برسیم ب اول راه این خانم هیچ چی برا ی خانم مهمتر از زیبایی و شادابی و آرامش نیس الکی ادا روشن فکری درنیارید

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

از شما بعیده به کسی برچسب روانی بودن بزنید

شروع شد 

بنده برچسب روانی به کی زدم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

همون خانم مورد نظررفتم تاپیکاشو یه نگاه انداختم‌‌دیدم همش نوشته رفتم فیلرزدم...رفتم تزریق ژل...رفتم ...

یه دور تاپیکای قدیمیشو نگاه کنی متوجه این رفتاراش میشی

تو تاپیکای اولش همش حسرت زندگی خواهرش و دخترخاله هاش و فک و فامیلو خورده

نصف تاپیکای قدیمیشم اینه که شوهرش از چهرش ایراد میگرفته بخاطر همینم وسواس پیدا کرده رو ظاهرش

من شاغلم اخر هفته ها غذا چند جور میپزم مثل الان قورمه یا قیمه یا فسنجون تو ظرف مخصوص فریز میکنم که ساعت دو میام خونه فقط داغ کنم برنجم هم بعد نماز صبح تا مرحله دک میپزم که با خورشتم که داغ میشه دم بکشع یه روز قرار بود دیرتر بیام به دخترم تلفنی گفتم مامان خورشت سبزی بردار بزار تو قابلمه گرم شه تا من بیام دیر نشه ناهارتون فقط بکشم . همکارم صحبت تلفنی منو شنید رفته به همه همکارا گفته همش غذای فریز میده بچه هاش ... به گوشم رسیده ناراحتم اونا همش میرن خونه مامانشون هر روز من مامانم هم اینجا بود هر روز نمیرفتم .... رو دلم مونده چه جوری جپاب این همکارا رو بدم نظری ندارین راهنمایی کنین

من اون خانم رو نمیشناسم طرفدار هیچ احد الناسی هم تو نی نی سایت نیستم ولی خدایی تو تاپیکش خیلی بد حمل ...

بله منم خوندم ایشون اصلا به شاغلا بی احترامی نکرد و گفت حالم اینطور خوبه‌.ولی بقیه بد جواب دادن.می شد بهتر جواب می دادن.ما خیلی ظالمیم.چطور دلشون اومد خیانت شوهر به روش بیارن.شاید اون خانم مریض و افسردگی داشته باشه.باعث شدن یادش بیاد گذشته رو.خیلی هم عجیبه مثلا ادعای فرهنگ و شاغل بودن هم داشتن ولی سراسر کامنتا بی رحمانه بود و بی فرهنگی

زشته اینجوری نگین 💔 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من شاغلم اخر هفته ها غذا چند جور میپزم مثل الان قورمه یا قیمه یا فسنجون تو ظرف مخصوص فریز میکنم که س ...

بیخیال اینجور ادما باش به نظرم 

توکه میدونی کم نمیزاری

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
همتون پیک میید چه خانم لاکژری، چه شما

دقیقا بخدا

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد