2777
2789
میتونن مصلحت ها رو تغییر بدن

چی بگم عزیزم نه اگر مصلحت باشه که نمیشه تغییرش بدیم من خودم یکسال بیشتر التماس خدا کردم که زندگیم درست بشه اما نشد که نشد الانم خیلی ناراحتم اما شاید حکمتی داشته که من نمیدونم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هعی دقیقا منم اینجوریم🤌😔

امیدوارم که خدا حسابی حواسش بهمون باشه و برامون بهترینش رو جبران کنه تا سختی این روزا رو کاملا فراموش کنیم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

چی بگم عزیزم نه اگر مصلحت باشه که نمیشه تغییرش بدیم من خودم یکسال بیشتر التماس خدا کردم که زندگیم در ...

خوشبحالتون ان شاء الله عقیدتون محکم باشه، این خیلی خوبه 

خوشبحالتون ان شاء الله عقیدتون محکم باشه، این خیلی خوبه

من دختر بسیار مهربون و عقیده خوبی بودم هیچوقت به کسی حسادت نمیکردم اما نمیدونم چرا زندگیم خراب شد چرا من نتونستم طعم خوشبختی بچشم 

من دختر بسیار مهربون و عقیده خوبی بودم هیچوقت به کسی حسادت نمیکردم اما نمیدونم چرا زندگیم خراب شد چر ...

البته گاهی هم از دست خود شخص کاری بر میاد که باید انجام بده، ببخشید شاید شما خودتون اشتباه کردید یا میکنید

[QUOTE=364956043]البته گاهی هم از دست خود شخص کاری بر میاد که باید انجام بده، ببخشید شاید شما خودتون اشتباه کردید یا ...[/Q

اره گاهی وقتا اینجوریه 

اما من مریض ّبودم همسرم منو نخواست