2777
2789
عنوان

ژله کیا بلدن خوب درست کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 45 پست
میترسم خراب شه چند رنگ آخه تا حالا نکردم

برای چند رنگ اولی که سرد شد و گرفت دومی رو درست کن بریز روش

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تک رنگ که کاری نداره اگه بخوای با ظرف ببری بر نگردونی ظرف شیشه ای باشه، ولی از قالب برگردونی قشنگتره

آره کاری نداره ولی خب من چون خودم از ژله خوشم نمیاد هیچوقت درست نکردم😅

چرا آماده نمیخرین؟

از اون لیوانیا که دوستان گذاشتن آماده هست برو بخر

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
میترسم س تا رنگو خراب کنم آخه تا حالا نکردم

اصلا ترس نداره علاقه میخواد من خودم فردا میخوام ژله دورنگ درس کنم ببرم خونه پدرشوهرم چون هرچقدر فکر کردم دیدم اصلا نمیتونم دست خالی برم...به من بود میخواستم باسلوقم درس کنم ولی شوهرم سفت دستیش گرفته همین دوتا پودرژله رو هم بزور گفتم بگیره 

آره کاری نداره ولی خب من چون خودم از ژله خوشم نمیاد هیچوقت درست نکردم😅

منم‌خوشم نمیاد ،در کل برا عروسی ژله نمی‌برند که ،باسلیقه به جاش ببرید 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
منم‌خوشم نمیاد ،در کل برا عروسی ژله نمی‌برند که ،باسلیقه به جاش ببرید

نمیدونم والا آخه خودمون رسم یلدایی نداریم نمیدونستیم تا حالا.. عروسمون دارن.. حالا ما هم خیلی تشریفاتی نمی خواییم ببریم.. زنداداشم گفت هرچی تو خونه دارین بیارین قبوله😅

نمیدونم والا آخه خودمون رسم یلدایی نداریم نمیدونستیم تا حالا.. عروسمون دارن.. حالا ما هم خیلی تشریفا ...

اکه از لحاظ مادی مشکلی ندارین که الان یه قنادی برین کلی جیز نیز خوشگل میشه خرید،یه ظرف آجیل یه کیک ،باسلوق هندانه و انار و خرمالو با کادوهای دیگش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
تو یخچال ی نیم ساعت ی ساعت باید بمونه یکم نیم بند بشه لایه بعدی هم داغ نریزی ولی فریزر بزاری ۱۰ دقی ...

لایه بعدی رو با آب جوش قاطی کنم بعد بذارم سرد بشه؟ 

اون لایه های سفید چی هستن

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸