2777
2789
عنوان

به چه امیدی واقعا زندگی میکنین و بچه میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 102 پست
به سوریه وغزه ولبنان نگاه کن ببین امنیت چیه؟

لبنان و سوریه ک الان ب خاطر تغییر شرایط مردم خودشون راضی هستن. ما ناراضی باشیم؟ 

بعد چرا همیشه باید ایران با بدترین مقایسه بشه؟ 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
امنیت فقط این نیست که جنگ نباشه جامعه پر از فقر و فحشا و ناامیدی و خودکشی جامعه امنی نیست عزیز

فکرمیکنم باید ی نگاه ب کشورای جنگ زده بکنیم میدونیم امنیت چیه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه اینقدر از نظر روانی تو فشارن که بیماری های روانیو روحی خیلی عادی شده در سطح جامعه

دقیقا 

مخصوصا افسردگی 

انگار افسرده بودن برامون عادی شده

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
خب همین تمام بعد مالی و روحی و اخلاقی برای بچه دار شدن و تشکیل زندگی بهم وایسته انحتی الان یکی وضعیت ...

آره عزیزم همه چی بهم ربط داره ما یازده سال پیش عقد کردیم عشق بچگی هم بودیم 

شرایط سخت بود ولی میشد یه کاریش کرد مثل الان نبود که

دیگه یه پسر سه ساله داریم ولی دیدم دوروبریام ازدواج نکردن بچه ندارن ونمیخوان دیگه

واقعا از حرفتون خندم گرفتخوش به حال شما تو مملکتی که امنیت دارید

درسته ازنظر اقتصادی  تحت فشاریم ولی اگه قراربود باموشک هر روز یجاروبزنن یاتروریستها بریزن توشهرتون مجبورباشین آواره بشین یا دسته جمعی جای زندگی کنین که هیچی نداشته باشین بخورین دارویی نباشه اونوقت می‌میفهمیدین امنیت چیه

لبنان و سوریه ک الان ب خاطر تغییر شرایط مردم خودشون راضی هستن. ما ناراضی باشیم؟ بعد چرا همیشه باید ا ...

کی گفته راضین همشون آواره شدن ازخونه هاشون ازترس

کل اوضاع روی این زمین نا امید کننده و فاجعه است  وقتی یه مشت خونخوار دارن رو زمین برای مردمانش حکمرانی میکنن و و نفوذیاشون هم تو همه کشورا هستن   ، مغز همه مردم زمین هم شست و شو دادن و میدن با رسانه هاشون طبق روالی که خودشون خواستن دنیا رو پیش ببرن 

تحمل این دنیا و رذالتاش و بدبختیاش فقط با ایمان به خالق یگانه ممکنه و اینکه چرا خلق شدیم واقعا واسه منفعت طلبی و رسیدن به پول و آسایش مادی بیشتر و بیشتر خلق شدیم ؟؟؟ !!!  

این وسط انسانیت و حقی  که اینقدر مدعیان جنایتکار و روشنفکر رو زمین ازش حرف میزنن تا فقط بتونن 

حکمرانی کنن  پس چی میشه  ،

اینکه یکی تا خرخره غرق آسایش و رفاه مادی  باشه  و چند میلیارد انسان دیگه رو زمین تو فلاکت و بدبختی و نداری مطلق زندگی کنن اون هم به خاطر سیاست های دقیقا خودِ همون شیاطین سرمایه دار  و مرفه رو زمین تو فقر و بدبختی نگه داشته شده باشن به خاطر منافعشون ،

این یعنی روشنفکری و حق بشر و انسانیت !!!

خب بنظرت الان آدمای  مرفه رو زمین  واقعا خوشبختن ، خوشبختی یعنی این ، یعنی خودخواهی ، یعنی ادمی خودش رو به خواب بزنه 

عزیزم وبلاگی رو که تو امضام گذاشتم اگه میتونی وقت بذار و ببین ،  ظهور منجی بشریت که کل دو جهان به خاطر اون و پدرانش خلق شده نزدیکه ، ان شاء الله به کوری چشم تمام شیاطین 

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

من انقدر پسر بچه دوست دارم میبینمشون ضعف میکنم براشون شغلم در ارتباط با بچه هاس انقدر که دوسشون دارم ...

من یه پسر دارم بخدا از خودم میزنم فقط حسرت رو دلش نمونه چون ما خودمون زیاد بودیم خواهر برادر همیشه یه چیزی میخواستیم که نمیشد نمیخوام این شرایط واسه بچمم پیش بیاد،پول لعنتی باشه زندگی همه جوره قشنگه چه با بچه چه بی بچه

بلندترین فریاد من سکوت من است...