2777
2789

فکر میکردم بعد ۵سال امسال دیگه  اوضاع نرمال میشه 

بازم نشد  دوباره چند روز مونده ب این مناسبت گند خورد ب حالو روزم 

واقعا خسته شدم کشش ندارم دیگه... 

دردم اینه هیشکی  حتی ی نفر حالمو درک نمیکنه 

اونایی ام ک دیگه خیلی ادعاشون میشه ک  میفهمنم  ازم میخان چند ساعت فیلم بازی کنم الکی بخندم  یجوری نشون بدم بقیه فکر کنن میزونم.

ولی نیستم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

خب چیشده

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با فوت یکی از عزیزانم نمیتونم کنار بیام

اگر فضولی نیست نسبتشون چی بود باهاتون

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
وای الهی خدابیامرزتشایشالا خدا به دلت آرامش بده

ممنونم عزیزم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
دوس پسرم

خدا رحمتشون کنه

منم مادرمو دو سال پیش از دست دادم

امیدوارم کنار بیای بعد ۵ سال هنوز به یادشی حتما خیلی دوستش داشتی

تولدتون و یلداتون پیش پیش مبارک 

امیدوارم حال دلتون شاد بشه

اینم البته دست خودتونه 

هر چه زودتر با واقعیت کنار بیاین زودتر برمیگردین به زندگی 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خدا رحمتشون کنهمنم مادرمو دو سال پیش از دست دادمامیدوارم کنار بیای بعد ۵ سال هنوز به یادشی حتما خیلی ...

خدا بیامرزه مادرتونو 

اره خیلی 😔

تولدتون و یلداتون پیش پیش مبارک امیدوارم حال دلتون شاد بشهاینم البته دست خودتونه هر چه زودتر با واقع ...

دقیقا همه اینو میگن ک دست خودمه ولی حقیقت اینه دس خودم نیس 

خدا بیامرزه مادرتونو اره خیلی 😔

عزیزم تاپیک هات رو دیدم خواهش میکنم دیگه اهنگ غمگین و متنهای غمگین و دلتنگی نخون

من خودم عاشق شعرم ولی باورت میشه مدت طولانی از شعر‌بخاطر اینکه داغ دلم رو تازه میکرد دور شدم

و واقعا تاثیر داشت لطفا به خودت فرصت بده با این غم بزرگ کنار بیای گر چه خیلی وقتها دلتنگ خواهی شد ولی شما هنوزم خیلی بی تابی مثل اینکه و این اصلا طبیعی نیست اصلا