2777
2789
عنوان

ی نفر بهم گفت گیرایی کمی داری و خنگی🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2821 بازدید | 131 پست
قرص ها اگ روانشناسم بفهمه نمیخورم درست خیلی خیلی دعوام میکنه گاهی حوصله ام نمیکشه اجی هر روز هر روز ...

جای من باشی پس چی؟ هفته ای یک بار داروی تزریقی کلی قرص تا آخر عمر🤦🏻‍♀️😄

حواست به سلامتی خودت باشه دختر قشنگ💕✨

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسیییییییی خوشگل خانمممم😍😍💚💚 ممنونم ازت روز مادر گل تو هم مبارک باشهههههمن خودمم مامانم😂 مامان ...

الهییی🥲توخودت بچه گربه ای کوچولو خانم لوس نازنازی🫂🩵

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
الهییی🥲توخودت بچه گربه ای کوچولو خانم لوس نازنازی🫂🩵

ذوق کردممممم🥺😍🥺 مرسیییییییی

امروز درخواست خوابگاه دادم اجی برای دانشگاه 

استرس دارم اولین بار میخوام دور از مادرم جای دیگ زندگی کنم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

سلام رهگذر جان خوبی؟ چه خبرا؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
جای من باشی پس چی؟ هفته ای یک بار داروی تزریقی کلی قرص تا آخر عمر🤦🏻‍♀️😄حواست به سلامتی خودت باشه ...

الهیییییی داروی تزریقی چرا ؟؟؟؟؟؟

امیدوارم زودتر خوب خوب شی 🥺🥺🥺🩵🩵 

و قبول شی رشته ای ک دوست دارییی

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مگه نرفتی دانشگاه ؟ کار هم میکنی؟جیرفت گفته بودی قبول شدی هوشبری؟

دانشگاه ترم بهمنی ام گل هنوز ی ماه دیگ باید برم 

عاره هوشبری جیرفت 

کار الان ن 

سلام رهگذر جان خوبی؟ چه خبرا؟

سلام قشنگم قربونت برمممممممم 😍😍😍😍🩵🩵💚💚

شما خوبی عزیزه دلممممممم

وای اجی استرس دارم ی ماه دیگ باس برم دانشگاه و خوابگاه

سلام قشنگم قربونت برمممممممم 😍😍😍😍🩵🩵💚💚شما خوبی عزیزه دلممممممموای اجی استرس دارم ی ماه دیگ با ...

خدانکنه گل قشنگم ❤️😍

خوبم به خوبیت دورت بگردم 

اگر می تونی هفته ای چند بار پیاده روی یا ورزش کن استرس رو کم می کنه

نفس عمیق بکش 

هوا سرده مراقب خودت باش لباس گرم ببر، 

توی خوابگاه، وقتی حموم می ری بعدش اصلا بیرون نرو، موهات کامل خشک کن 

غذا به موقع بخور معده ات اذیت نشه، اگر می تونی هر روز میوه یا اب میوه بخور

چقدر خوشحالم به آرزوت رسیدی ❤️❤️❤️😍

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
الهیییییی داروی تزریقی چرا ؟؟؟؟؟؟امیدوارم زودتر خوب خوب شی 🥺🥺🥺🩵🩵 و قبول شی رشته ای ک دوست داریی ...

فدات شم مشکل قلبی دارم🌹

وای الهی آمین خدا از دهنت بشنوه امسال خیلی هیجان دارم براش انشاالله که بشه 🥺🙏🏻💕

خودت هم همیشه موفق باشی😘🩷

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹