2777
2789
عنوان

ی نفر بهم گفت گیرایی کمی داری و خنگی🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 89 پست
فدای تو منم قبول شدم امسال مهربونم

ای جانم خداروشکر 😍😍😍 چی قبول سدی 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزدلممن پزشکی اوردم مثل تو نیمسال ۲

بابا ایولا فک کنم واقعا خنگم😂

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

فک کنم 🥺قبلا هنه بهم میگفتن خیلی باهوشی و اینا ولی الان میگن خنگ میزنی سریع همه چیز رو فراموش میکنم

راهکارهای افزایش تمرکز رو پیدا کن و انجام بده ایشالا که درست میشه. تغذیت هم مقوی کن و استرس هم کم کن 

ببشتر از استرس میاد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

چرا خنگی؟دلیلش

اخه بعد این همه سال پشت کنکور بودن هنر نکردم

راهکارهای افزایش تمرکز رو پیدا کن و انجام بده ایشالا که درست میشه. تغذیت هم مقوی کن و استرس هم کم کن ...

ینی دهن این مربی باشگاه همین رئیس سبکمون سرویس ک واقعا هر بار میرم سرکلاساش گند میزنه به اعتماد بنفسم

ینی دهن این مربی باشگاه همین رئیس سبکمون سرویس ک واقعا هر بار میرم سرکلاساش گند میزنه به اعتماد بنفس ...

حقیره دیگه

اگه پیشش نری بهتره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

اخه بعد این همه سال پشت کنکور بودن هنر نکردم

چرا فکر میکنی هوشبری کمه؟رشته ب این خوبی داری

بعدم تو دانشگاه همه سنی پیدا میشه خیلیا سالها پشت میمونن اخرشم میرن ازاد بدون کنکور

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

قربونت برم من قشنگم امروز رفته بودم باشگاه و بعد اونی ک بهم یاد میداد دفاع شخصی بعدش سریع فراموش میک ...

آها بابا همین جوری گفته، یک موقع آدم دچار فراموشی میشه گرمیجات بخور

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

عآها دوستت هوش هیجانی بالایی داره من قبلا بهم میگفتن باهوشی خوبی الان خنگ شدم

هرکسی ممکنه گاهی گیج بزنه اسمش خنگ بودن نیست گاهی ادم حواس پرت میشه خوراکی های سرد ترشیجات و غذاهای تند و فراوری شده مصرف نکن

جدیدا اینجوری شدم قبلا در آین حد خنگ نبودم

عزیزم خودت دیگه ب خودت نگو خنک 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷