2777
2789
عنوان

ی نفر بهم گفت گیرایی کمی داری و خنگی🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4215 بازدید | 152 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رهگذر همیشه تایپکاتو میخوندم الان دیدم قبول شدی چقدرررر خوشحال شدم 😘😘😘😘😍منم کنکوریم برام دعا کن ...

چشمممممم ب روی تخم چشم هام برات دعا میکنم 😍🙏🏻🩵

اجی تو ک منو میشناسی بنظرت خنگم ؟

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم ب کنکوری ها🥺❣️ 

قربونت برم من عزیزه دلم تو منو میشناسی اینک مثلا بعد چند سال پشت کنکور بودن هوشبری اوررم نشونه خنگ ب ...

ببین  کنککور بحثش جداس 

به خیلی عوامل بستگی داره 

تو اول راهو بلد نبودی 

بعدش اومدی رو دور 

هوش با کنکور سنجيده نمیشه 

من فکر میکنم بخاطر دارو هس 

ممنون که گفتی موفق باشی پس از کجا فهمیدی یه ابن حالت دچار شدی و فراموش می‌کنی ؟

قربونت برم من قشنگم 

امروز رفته بودم باشگاه و بعد اونی ک بهم یاد میداد دفاع شخصی بعدش سریع فراموش میکررم یا ی جور دیگ میزدم اون مربی هم گفت خنگی و خنگ میزنی 😐🥲

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم ب کنکوری ها🥺❣️ 

چشمممممم ب روی تخم چشم هام برات دعا میکنم 😍🙏🏻🩵اجی تو ک منو میشناسی بنظرت خنگم ؟

❤❤❤❤عزیزدلم

نه بالا هم گفتم، منم افسردگیو تجربه کردم همینشکلی شده بودم یه مدتی، نگران نباش یکم فاصله گرفتی درست میشه همچی

ببین کنککور بحثش جداس به خیلی عوامل بستگی داره تو اول راهو بلد نبودی بعدش اومدی رو دور هوش با کنکور ...

من ۴ بار کلا کنکور دادم سال ۹۸ و ۹۹ اصلا امکانات نداشتم هیچی هیچی از روی کتاب درسی خوندم هیچ امکاناتی نداشتم حتی تست

سال ۴۰۲ و ۴۰۳ امکانات داشتم ک ۴۰۳ قبول شدم 

ببین کنککور بحثش جداس به خیلی عوامل بستگی داره تو اول راهو بلد نبودی بعدش اومدی رو دور هوش با کنکور ...

میدونی تقصیر خودم دارو ها رو درست نمیخورم دو روز میخورم ی روز نه 

ی بار وسط عصر میخورم ی بار شب ی بار روز ب بازی گرفتم این قرص های اعصاب رو الان خنگ شدم

❤❤❤❤عزیزدلمنه بالا هم گفتم، منم افسردگیو تجربه کردم همینشکلی شده بودم یه مدتی، نگران نباش یکم فاصله ...

عریزه دل منی هر کار و هر کمکی برای کنکور ازم برمیومد در خدمتم 🩵 

برو ی چکاب بده نکنه کم کاری تیروئید داری

چشم ولی قرص اعصاب میخورم و درست نمیخورم ی روز عاره ی روز ن 

عریزه دل منی هر کار و هر کمکی برای کنکور ازم برمیومد در خدمتم 🩵

والا من سه هفته عقب افتادم برا سردردای عصبی و دکترم مث تو بهم قرص داد و عوارضشون ام شدیدتر بود اولاش

بعد الان صبحا بیدار میشم ولی باز خوابم میبره انقد عصبی ام که حد نداره امروزم هیچی نخوندم😭

مگه همونی نیستی که اتاق عمل قبول شده بود ؟

هوشبری قبول سدم

والا من سه هفته عقب افتادم برا سردردای عصبی و دکترم مث تو بهم قرص داد و عوارضشون ام شدیدتر بود اولاش ...

ب دکتره بگو عوارض قرص ها رو قشنگم بگو میخوام درس بخونم نمیتونم🥺