2777
2789
عنوان

ی نفر بهم گفت گیرایی کمی داری و خنگی🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4215 بازدید | 152 پست
تمرکز نداری

خدا کنه تو منو میشناسی گلم ؟؟؟؟ از نظرت اگ میشناسی آدم کند ذهنیم؟؟

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم ب کنکوری ها🥺❣️ 

دانشگاه رو بهمن باید برم ی ماه دیگ قشنگم

ممنون که گفتی 

موفق باشی 

پس از کجا فهمیدی یه ابن حالت دچار شدی و فراموش می‌کنی ؟

Tunnel Vision                                                                 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خنگ بودی نمیتونستی بری دانشگاه. فکر کنم بعد ماجراهایی که داشتی تمرکزت مختل شده

فک کنم 🥺قبلا هنه بهم میگفتن خیلی باهوشی و اینا ولی الان میگن خنگ میزنی سریع همه چیز رو فراموش میکنم

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم ب کنکوری ها🥺❣️ 

تو یه دوره از زمان همه آدما همینطور میشن ،انقدر مشغله فکریشون زیاد میشه که همه چی رو سریع از یاد میب ...

بعد یادگیریم هم کند شده 🥲

اشکال نداره عادیه منم یه مدت اینطوری شده بودم

تو میشناسی گل ؟؟؟ بنظرت این مدتی ک می‌شناختی هوشم کمه؟؟

بنظرم هیچکسی خنگ نیست هرکسی تو یه مسیری زرنگه مثلا دوستم درساش ضعیف ولی روابط اجتماعیش ماشالله بشدت بالا انقدرمسلط حرف میزنه ارتباط میگیره از حقش دفاع میکنه و سیاست و موزی گری بلده میتونه خیلی کارا بکنه من درسام خوبه ولی زیاد تو روابطم موفق نیستم

اگه کند ذهن بودی که هوشبری نمی آوردی

برای اونم چند سال پشت کنکور بودم ...

بنظرم هیچکسی خنگ نیست هرکسی تو یه مسیری زرنگه مثلا دوستم درساش ضعیف ولی روابط اجتماعیش ماشالله بشدت ...

عآها دوستت هوش هیجانی بالایی داره 

من قبلا بهم میگفتن باهوشی خوبی الان خنگ شدم

خنگ چیه آجیمغزت سرد شده مغزیجات بخور خرما ارده بخور پازل شطرنج بازی کن تازه تو قرص میخوری اون قرصا خ ...

قربونت برم من عزیزه دلم 

تو منو میشناسی اینک مثلا بعد چند سال پشت کنکور بودن هوشبری اوررم نشونه خنگ بودن هست؟؟

امروز این رئیس سبک بیشعور گقت خنگ میزنی 🥺