2777
2789

این برج حسابی پول کم اوردیم شوهرم لج کرده میگه از پس انداز استفاده کنیم و حتما با رفیقش بریم یلدا رو جشن بگیرم  دوستش اقای خوبیه متاهله و مثل ما دوتا بچه داره ولی بچهاشون بزرگن یکیش ۸ و یکیش ۶من اصلا دوست ندارم رابطه دوستی خانوادگی داشته باشم مخصوص این دوستش ک خانمش ب شدت پوشش راحته من تقریبا نیمه مذهبی ام و معذب میشم (مثلا میخوان مشروب بخورن  )خب جلو بچه هام زشته بعد من نمیتونم بخورم گناهه نمیدونم شوهرم ک نماز میخونه چرا میخواد مشروب بخوره میگه یک شبه و هزار شب نیس انقدر گیر نده

جدا از همه این موارد پولم نداریم اخه کدوم ادم عاقلی پول پس اندازش رو خرج عیش و نوش میکنه?? 

الان بهش بگم ن ضد حال میخوره ؟؟؟ و پایه نیستم؟ من ترجیح میدم تو خونه خودمون باشیم وبا بچه ها بازی کنیم و....گیر افتادم هااا 

من واقعا ادم ضد حال و خوش گذرونی نیستم؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم وقتی ازدواج میکنه ، همراه میشه با همسرش حتی اگر مخالف نظرش باشه ، باز هم باهاش همراه میشه ، کسی ک نماز خون هست اگه مشروب بخوره بار اولش نیست احتمالا، وگدنه خوردن مشروب ب این راحتی ک شما میگید نیست اونم بار اول عزیزم 

قبول نکن. 

نه به خاطر پس انداز چون ب هر حال آدما دوست دارن تفریح کنن یکبار اشکال نداره .

ب خاطر همسر دوست همسرت؛ اصلا نذار صمیمیتی پیش بیاد که خودت بعدا زجر بکشی.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

بنطرم برو پوشش رو حساس نشو و کنار همسرت باش مردا اونقد احمقن که یکی از دلایلی خیانت میکنن اینه ک زن پایه عسق و حال نیست

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

همراه شوهرت نباشی فوقش ش یه سال میشینه باهات خونه از سال بعد میگه من‌میرم تو بشین با بچه ها بازی کن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ادم وقتی ازدواج میکنه ، همراه میشه با همسرش حتی اگر مخالف نظرش باشه ، باز هم باهاش همراه میشه ، کسی ...

میخوره میدونم در موارد خاص مثلا عروسی نزدیکان. جشن و شادی بزرگ ولی یلدا چیز مهمی نیس ک

میخوره میدونم در موارد خاص مثلا عروسی نزدیکان. جشن و شادی بزرگ ولی یلدا چیز مهمی نیس ک

دیگه وقتی میخوره جشن بزرگ‌.  کوچیک نداره ممکنه آدم تو تنهایی خودش هم بخوره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خب ادم باید همراهی کنه با همسرش ، شما لزومی نیست بخورید ، اگه میتونید منصرفش کنید ، بگید بریم ولی نیاری به مشروب خوردن نیست ، اگه ب همسرتون اطمینان دارید نگران زن دوستش هم نباشید 

خب ادم باید همراهی کنه با همسرش ، شما لزومی نیست بخورید ، اگه میتونید منصرفش کنید ، بگید بریم ولی نی ...

به خودش و خانواده دوستش مث خانوادم اعتماد دارم ناراحتی من اینه پول پس انداز حیفه و من تو اون محیط معذب میشم