2777
2789

یکسال پیش بهم یه دستبند هدیه داد که مادرش همش میگفت میشه چند روز بدی منم دستم کنم فلان. تو دعوای اخرمون گفت بردار بیارش منم پس دادم دستبندو 

الان تولدمه برام کادو خریده اصلا دوسندارم قبول کنم ولی چون برگشتم بهش خیلی احمقانه اس ک بگم خب کادوتو نمیخام . از طرفی دوسدارم بهش بگم بدم میاد تو بهم کادو میدی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نیاوردش. یک ماه قهر بودیم با هم بعدش برگشتیم متاسفانه

عزیزم من بودم غرورم اجازه نمی‌داد قبول کنم کادوی الانشو‌ وقتی اونو ازم‌گرفت خیلی راحت هم به روش بیار بگو به اون دلیل کادویی هم برام گرفتی نمی‌خوامش چطور اون می‌تونه به تو بگه تو نمیتونی بگی عزیزم

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...
اون دیگه چقد گدائه ک دسبندو گرفته🤦🏻‍♀️چطو باهاش کات نکردی؟؟؟؟دلیل ادامه دادنت چیه دقیقا با این خسی ...

خسیس نیس اصلا . ننش وز وز میکنه در گوشش اصلا طاقت نداره چیزی به من هدیه بده 

الان چیکار کنم بگم بهش هدیه ات رو نمیخام؟:/ 

نمیخام بگم بهش پس بده بهم 😐 تو دعوا گفت پس بیار منم پس بردم الان کادو خریده برام چیکار کنم بگم نمیخ ...

نه بگیر ولی گوشزد کن یه جوری تیکه بنداز که نکنه این هم قراره بگیری ازم؟ یه همچین تیکه ای بنداز بز بشینه سر جاش 

تا آخر عمرت که نمیتونی کادو نگیری

نمیخام بگم بهش پس بده بهم 😐 تو دعوا گفت پس بیار منم پس بردم الان کادو خریده برام چیکار کنم بگم نمیخ ...

عزیزم قبول نکن بگو به دلیل اینکه اون قبلی رو ازم گرفتی نمی‌خوامش خیلی راحت

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...

خودتو بنداز جلو بگو اگه قراره باز دو روز دیگ پس بگیری خواهشا نیار برام.....یابزن ب در شوخی بگو (جنس داده شده پس گرفته نمیشها حواست باشه)

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀