2777
2789

من کلا شخصیتم خیلی حساسه و کلا رفتار بابام واقعا عصبیم میکنه یعنی قشنگ تک تک سلولام از درون دچار خشم و عصبانیت میشن کلا ادمیه ک ذوق هیچ چیزیو نداره مارم اصلا دوس نداره فقط خواهرشودوس داره یعنی حاضره جون مارو فدای اونا بکنه از بیرون رفتن و جشن یلدا و عید متنفره از همچی جز خواب کلا بدش میاد دیکتاتوره ودوس داره هرچی میگ بگی چشم انقدر رفتارای سمی داره اینا ی ذره شم نبود ی راه حلی چیزی بگید دیگ فکرم نره سمت این کاراش بخدا دارم دیوونه میشم هرچقدر میگم اقا تو کاری بهش نداشته باش ولی انگار تو مغزم نمیره درست بشو نیس دلم میخاد ب مرحله ای از رشد برسم دیگ برام رفتاراش فاقد اهمیت باشه شماها با ادمای سمی زندگیتون چیکار کردین

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

اگر نتونی الان با این رفتارهای پدرت کنار بیای و ندید بگیریش تو زندگی مشترک خیلی خیلی اذیت میشی

چون شاید بعد از ازدواج همسرت این مدل رفتارهارو نداشته باشه ولی قطعا یه سری رفتارها داره که اون رفتارهاش برات عذاب آور و غیرقابل تحمله 

پس باید انقدر رو خودت کار کنی که بتونی انعطاف داشته باشی و آدم هارو خوب و بد و با کم و کاستیشون بپذیری و بدونی که قرار نیست علایق ما علایق اون ها هم باشه

وای انگار بابای منو گفتی تو بعضی موارد😶‍🌫️ من بیخیالشم اکثر باهاش دهن به دهن نمیشم چیزایی که عصبانیتش رو بیشتر کنه انجام نمیدم و تو کارایی که خوشش میاد همراهی میکنم حتی اگه خوشم نیاد مثلا فوتبال نگاه کنه میگه ببین فلان شد منم میگم اره اره..

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر نتونی الان با این رفتارهای پدرت کنار بیای و ندید بگیریش تو زندگی مشترک خیلی خیلی اذیت میشیچون شا ...

انقدر بهم حس ناکافی بودن داده ک هرگز نمیتونم ببخشمش کلا باهمه دعوا داره همه همسایه ها ازش بدشون میاد ابرو نذاشته اصلا خوب من اینارو میبینم چطور اروم باشم 🥲

وای انگار بابای منو گفتی تو بعضی موارد😶‍🌫️ من بیخیالشم اکثر باهاش دهن به دهن نمیشم چیزایی که عصبان ...

من تاحایی ک باشه لال میشم ولی دقیقا تبدیل شده ب این پیرمردای غرغرو 

منم همینطوری ام ولی اول پذیرفتم که واقعیت اینه و همچین آدمایی تو زندگیم هست بعدشم بیشتر به خودم متکی ...

خواهرم کلا دیگ بی حسه میگ من دیگ پذیرفتم توانایی درست کردن رفتار بقیه رو ندارم پس نمیجنگم

عزیزم اونقدر دغدغه درسی و کاری و ورزش و کلاس برای خودت درست کن که یک ثانیه هم دیگران واست مهم نباشن. برای خودت ددلاین ایجاد کن که اصلا فرصت نداشته باشی ببینی کی چی گفت و چیکار کرد. این هم بدون هیچکس نمیتونه تو رو عصبی کنه مگر اینکه خودت بخوای. 

کتاب میخونی؟

اگه هزینه کتاب واست زیاده نرم افزار طاقچه یا کتابراه نصب کن با هزینه کمتر میتونی بخونی...

انقدر بهم حس ناکافی بودن داده ک هرگز نمیتونم ببخشمش کلا باهمه دعوا داره همه همسایه ها ازش بدشون میاد ...

ببخشش 

ببخشش به خاطر اینکه خودش هم هیچ لذتی از زندگیش نبرده و یه عمر این مدلی زندگی کرده

بیشتر بهش ترحم داشته باش تا خشم

اونم حاصل تجربه های تلخ رفتارهای غلط پدر و مادرشه 

خواهرم کلا دیگ بی حسه میگ من دیگ پذیرفتم توانایی درست کردن رفتار بقیه رو ندارم پس نمیجنگم

اره خب درست میگه ، بقیه تغییر نمیکنن و اینو باید بپذیری به جاش باید رو خودت کار کنی و سرت تو کار خودت باشه

عزیزم اونقدر دغدغه درسی و کاری و ورزش و کلاس برای خودت درست کن که یک ثانیه هم دیگران واست مهم نباشن. ...

مرسی قشنگم اره فکر میکنم اثرات توخونه موندنه بهمن میرم دانشگاه

کتاب دارم متاسفانه نخوندم درگیر کنکور بودم

شما دارید پبشنهادی کتابی

ببخشش ببخشش به خاطر اینکه خودش هم هیچ لذتی از زندگیش نبرده و یه عمر این مدلی زندگی کردهبیشتر بهش ترح ...

اره درست میگی کاملا اون خودشم لذتی نبرده

روزی ک دانشگاه قبول شدم خیلی خوشحال بودم بخاطر زحمتی ک کشیده بودم مامانم شام مارو برد بیرون ولی اون نیومد میدونی چرا چون رشته م باب میلش نبود درحد خوشحالی کردن برااون نبود وقتی بهش گفتم فلان رشته قبول شدم بیشتر ناراحت شد من از درون شکستم له شدم حس کردم کمم کافی نبودم نتیجش شد اینکه دوترم بیشتر نخوندم دوباره کنکور دادم چون همیشه ته دلم میگف تو موفق نیستی چون مهرتایید باباتو نگرفتی 

اره خب درست میگه ، بقیه تغییر نمیکنن و اینو باید بپذیری به جاش باید رو خودت کار کنی و سرت تو کار خود ...

امیدوارم بتونم سازگار کنم خودمو