2777
2789

کاری به مصرف قند ندارم

ولی الان همه میرن ژل تزریق میکنن برای ورم صورت اخه

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

بلا ازتون دور باشهمن قندم بالای صدهمیخوام بیارمش پایین صدواسه اونه نمیخورم خرما فک نکنم خوب باشه چون ...

شنیدم در حد خرما اینا اوکیه،بیسکوییت کیک نوشابه و اینا که مصرف نمیکنی؟

یهو ترک نکن کم کم ترک کن

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۳ ماهه قط کردم ...پوستم خوبه ‌‌...من روتین پوستی دارم پن شست و شو و آب رسان و دوره چشم و ضد افتاب ...

البته بگم من قند و شکر مصنوعی رو حذف کردم ... میوه و خرما به جاش میخورم و زیاد هم میخورم ... ولی کیک و بیسکوئیت و قند و شکر و نبات و اینجور چیزا نمی‌خورم 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

من کلا قند نمی‌خورم چند وقته و نبات میخورم خیلی کم پیش بیاد قند بخورم شکر هم خیلی کم پیش بیاد مصرف ک ...

عزیزم منظور واقعا قند و شکر نیست که😂

منظور قند مصنوعیه

نبات هم قند مصنوعیه

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

من هر روز صبحانه باید چایی شیرینم رو بخورم، چای بعدازظهر هم با قند 😋😋

لابلای این ها شیرینی جات هم باشه بدم نمیاد. بابام شیرینی فروشی داره و از بچگی خوردیم و عادت داریم. همه فامیل از قدیم قند و شکر تو برنامه روزانه دارند، همه ماشاءالله بالای ۹۰ عمر دارند😅😅

کاری به مصرف قند ندارمولی الان همه میرن ژل تزریق میکنن برای ورم صورت اخه

برای من بخاطر استرس زیاد اینجوری شد وگرنه فرم صورتم خیلی اوکیه

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧