2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا کمکم کنید 🥲😅

52 بازدید | 11 پست

کسی که خودم باهاش کات کردم قراره ازدواج کنه 

برم بهش تبریک بگم؟

دوس دارم یه چیزا و کارایی ک اشتباه بودن و منو از خودش دور کرد رو بهش بگم تا تو این رابطش رعایت کنه 

عاخه مطمعنم خواهراش بازم میخوان جدیده رو مثل من اذیت کنن و پسره هم پشت اونا باشه 

و در آخر هم براش آرزوی خوشبختی کنم

(اولین مرد زندگیم بود)

آخرِ صبر؛سبزه🌱⚡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره برو

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

نه اصلا به روی خودتم نیار😐

خودش میدونه از روی حسادت و غیره نیست

حرفام تو دلم میمونن  (عاخه بخاطر احترامی ک براش قائل بودم اصلا اسمی از خواهراش نمیبردم و نمیگفتم اونا دخالت میکنن تو زندگیمون)

تو سن کم خیلی بهم سخت گذشت و تحمل کردن کاراشون پیرم کرد 

آخرِ صبر؛سبزه🌱⚡

اگه اهمیتی نداره بیخیال شو بزار هرکاری دلشون میخواد بکنن البته نظر منه باز ببین خودت چی صلاح میدونی

اینک اون قراره ازدواج کنه برام اهمیتی نداره 

ولی اینک حرفایی ک باید خیلی وقت پیش میزدم تو دلم بمونه اهمیت داره برام 

احساس خفگی میکنم 

آخرِ صبر؛سبزه🌱⚡

اینک اون قراره ازدواج کنه برام اهمیتی نداره ولی اینک حرفایی ک باید خیلی وقت پیش میزدم تو دلم بمونه ا ...

خب عزیزم اون داره ازدواج میکنه دیگ 

لطفا بزار زندگیشو کنع 

چیو بری بهش بگی اخه 

تموم شده رفته حرفاتو بنویس 

داد بزن