خانواده طرف مقابل ترک هستن . کلا تو خودشون باهم ترکی صحبت میکنن .اما من ترک نیسم و اصلا بلد نیستم وقت یادگیری هم ندارم نگین برو یاد بگیر .
اصلا ازدواج درسته این مدلی؟ بعد من با این اقا دو ساله در ارتباطم بعد یک سال اول بهم گفت این موضوعو که ترکی صحبت مبکنیم من فکر میکردم مثل خیلیا که یه اصلیتی دارن ولی خب فارسی حرف میزنن هستن ولی گفت نه اینطوری نیستیم .من چیکار کنم؟ قصد ازدواج داریم 🥲 الان تازههه بمن میگه اذیت میشی اینطوری .. نمیدونم واقعا چیکار کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همشون تهرانن نمیدونم چرا انقد پایند به زبونشونن بعد ۲۰ سال تهران بودنبقیه عروساشونم ترکن .من فقط فار ...
کلا ترک ها عادت دارن به هم که میرسن ترکی حرف میزنن مگر اینکه از دو شهر متفاوت باشن لهجه هاشون به هم نخوره. فقط بستگی داره چقدر اون آقا رو دوست دارید وگرنه مطمئن باش از این نظر بهت سخت خواهد گذشت و گاهی ناراحت میشی از دستشون. دیگه تصمیم با خودته