2777
2789
عنوان

همه عروسا و دخترا رو دعوت کردن به غیر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 82 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرت حرف در نمیارن بد نمیشه؟

نری هااااا 

من باشم جایی که نخاستنم پا هم نمیگذارم

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

وقتی نوشته به همراه بانو بااینکه بابات نمیره پانشی بریا احترامتو نگه دار اگرم بقیه پرسیدن چرا نیومده بگه دعوت نکردن اصلا نرو

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
تو‌خیلی از شهر ها فقط مادر و‌پدر رو دعوت میکنن مگر روابط نزدیک باشه

آره نه که پدر و مادر رو با همه بچه ها دعوت کنن فقط یکی رو نگن، البته پسرشون با من مشکل داره 😂 سر یه جریانی که من مقصرش نبودم،اینو داداشم بهم گفت و من از تعجب کپ کرده بودم،وقتی بعد از چند سال یه جایی دیدمش و با اخم نگام می‌کرد بهش سلام کردم روشو کرد اونور دوزاریم افتاد و بخودم فحش دادم که چرا به این تحفه سلام کردی پسره ی دیوانه! 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

مادر شما وقتی می بینه به دخترش ارزش نزاشتن،نباید بره

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
یعنی اگه دختر مجرد داشته باشه دعوتش نمیکنن چیز عجیبی هست

اره اقوام دور اینطوریه چون عروسی شما مختلطه برای ما جداست و کلا اینطوریه به هر حال شاید یه خانواده سه تا دختر مجرد داره تو‌خونه میدونین هزینه ورودی هر نفر چقدر گرونه 

چقدر همه چیز خشک و رسمی و سخت شده

پول کادو اینقدر نده اونقدر بده

دیر دعوت کنن نرو

بچه نیاد عروسی

یه وقت لباس کسی سفید و کرم و...  نباشه

فقط زن و شوهر دعوت کنن

و..... 

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

اسم کسی مجردنمینویسن میتونی با مادر وپدر بری من هرجا عروسی باشه دخترم رو میبرم با مادرت حتما برو

وقتی دعوت نکردن میبری خیلی عجیبه اونا برای هر نفر پول میدن عزیزم کارت درست نیس 

اسم کسی مجردنمینویسن میتونی با مادر وپدر بری من هرجا عروسی باشه دخترم رو میبرم با مادرت حتما برو

اخه عزیزم ننوشتن با خانواده نوشتن اقای فلانی با بانو که بابام نمیره مامانم میگه به جاش برو