2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد حساسی بیخیال منم یه عالمه درخواست دارم ولی اصلا اهمیت نمیدم اینجا مریض فراوونه

حساس نیستم میگم مردها اینجا چکار دارن سایت بارداری مشکلات خانوما حرف هاشون خو مرد بیاد از چه چیزی لذت می‌بره اینجا 

یعنی واقعا من اگه آقا بودم بخدا خو اینجا چکار میکردم کار میکردم اصلا همچین بشیم پیش حرف زن ها واقعا ...

ار اصلا نمیدونم چرا این سایت اول عضویت گزینه جنسیت میخواد مرد این سایتو میخواد چیکار میاد فضولی میکنه و مزاحم میشه

ار اصلا نمیدونم چرا این سایت اول عضویت گزینه جنسیت میخواد مرد این سایتو میخواد چیکار میاد فضولی میکن ...

اره والله گفتی آخخخ مرد بودم مردونگی اول به اون داداشم یاد میدادم

اینا دیگ خیلی بی حیان توام میگفتی الان مشکل کجاس تو ک دوس داری

مم تو اینجور بحثا نمیرم فقط دیدم تقریلا۸۰درصد خوششون اومده و استقبال کردن منم ی گزارش ریزی زدم و اومدم بیرون

خخخخخخ

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون