2777
2789
عنوان

اگه دیسک کمر داشته باشیم حامله بشیم وضعیتش بدتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 28 پست
اسی از کجا فهمیدی دیسک داری ؟ دکتر خوب سراغ داری ؟

از درد کمر نمیتونستم خم شم هربار بلند میشدم تیر میکشید . کدوم شهری؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهران منم کمر درد دارم دکتر خوب میخواستم

دکتر خوب خوب هنوز پیدا نکردم ولی اول باید بری یه دکتر ارتوپد یا ستون فقرات که فقط برات ام ار ای بنویسه. ام ار ای گرفتی به هیچ وجه اول پیش دکتر جراح مفاصل یا‌جراح ستون فقرات نرو چون کمرت اگه وضعش وخیمم نباشه برای پول خودشون میگن حتما به عمل نیاز داری و ناامیدت میکنن . هر ارتوپدی ام ار ای بلده بخونه و با فیزیوتراپی خیلی بهتر میشی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ای وااای درد سیاتیک بدترین درده 😢😢😢 ۷۷ ای هستی؟

بله من استراحت مطلقم کاملا ,بیشتر از یه ربع سر پا باشم سیاتیکم میگیره ،قبل بارداری نداشتم موقع بارداری میاد سراغم

دیسک کمر هیچ کاری نمیشه کرد مگر اینکه عمل واجب بشی عمل خیلی خیلی سختیه ، معمولا دکتر ها در موارد خیلی حاد میگن عمل کن باید رعایت کنی 

بله من استراحت مطلقم کاملا ,بیشتر از یه ربع سر پا باشم سیاتیکم میگیره ،قبل بارداری نداشتم موقع باردا ...

همسنیم پس . میدونی چیکار کردی دیسکت زد بیرون؟ من هرچی میگردم کار خاصی که انقد خطرناک بوده باشه به طور مستمر انجام ندادم . بخاطر این دیسکه تو دوران بارداری همزمان با دکتر زنان ، ارتوپد هم باید برید؟

دکترمی گفت عمل کن خوب که شدی بعد من ازعمل دیسک می ترسیدم

هرکی اطرافیان عمل کرده فرقی نکرده به حالش همچنان درد داره و بدتر از همه اون پلاتینا میشکنه هعی باید عمل تکرار شه

همسنیم پس . میدونی چیکار کردی دیسکت زد بیرون؟ من هرچی میگردم کار خاصی که انقد خطرناک بوده باشه به طو ...

نه ارتوپد تو بارداری نیاز نیست فقط دم دم های آخر باید بری نامه سزارین بگیری،اهان یادت باشه ام ار ای و مدارکتو نگه داری برای نامه دادن دکتر برای سزارین

هرکی اطرافیان عمل کرده فرقی نکرده به حالش همچنان درد داره و بدتر از همه اون پلاتینا میشکنه هعی باید ...

من خیلی کارا کردم از لوازم سنگین بلند کردن تا ورزش های خیلی خیلی سنگین هیچ مراعاتی نداشتم 

نه ارتوپد تو بارداری نیاز نیست فقط دم دم های آخر باید بری نامه سزارین بگیری،اهان یادت باشه ام ار ای ...

اهان پس دیسکی صد در صد سزارین میشه .‌نگران درد زا بودم 😄

دکتر خوب خوب هنوز پیدا نکردم ولی اول باید بری یه دکتر ارتوپد یا ستون فقرات که فقط برات ام ار ای بنوی ...

ممنون عزیزم لطف کردید 

من چند ساله گردن درد دارم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اهان پس دیسکی صد در صد سزارین میشه .‌نگران درد زا بودم 😄

دکترمن که گفت بیا اون وسطا یا اخرا نامه میدم ببری پیش متخصص دیگه نامه بگیری بری سزارین ،پس وقتی شما هم دیسک دارید قطعا میشه بهونه سزارین بشه براتون

ممنون عزیزم لطف کردید من چند ساله گردن درد دارم

من جات بودم فردا میرفتم دکتر. درد هشداره جدیش بگیر