2777
2789
خواهش میکنم 😊 💚واییییی 🤣 اتفاقا به ملکه گفتم که این یکی ملکه حتما به قارپیز میخواد گیر بده 😂 یاد ...

جددی میگین چ جالب چ شناختی از من داشتی ک چی میگم 

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

😂😂😂🙌اینکه هنوز یروز تا یلدا مونده 😎😂🥳 ممکنه اون ینفر پیدا بشه

😂😂😂😂😂خیلی به مغزت فشار آوردی داداش ارور داد

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هییییی🤣🤣🤣داره منفجر میشه راه بهتری سراغ داری ؟

مشخصه😂😂

آره باو سینگل باش و پادشاهی کن😃😂

من انقد سینگل موندم یکی دو سال دیگه بازنشسته میشم 😂

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

سینگل باش و پادشاهی کن😁😂😂😂😂دمت گرم

اره پادشاهی کن، خیلی خوش میگذره، داداشای من پشیمونن که از پادشاهیشون خارج شدند😂😂😂😂😂😂😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
آفرین دقیقا بنظرم باید یه اتفاق خیلی قشنگ و....بیفته همه خوشحال بشن البته امیدوارم

امیدوارممممممممم، اون اتفاق قشنگ بیفته😍😍

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
مشخصه😂😂آره باو سینگل باش و پادشاهی کن😃😂من انقد سینگل موندم یکی دو سال دیگه بازنشسته میشم 😂

پادشاهی 😳😂 اوکی 

سینگلی دردسر داره 😂 

منم اینجوری که پیش میرم کم مونده بازنشسته بشم 

سختی کار هم میخورم 😂 

مرا اتفاقی پیر کرد که هرگز رخ نداد...                    

اره پادشاهی کن، خیلی خوش میگذره، داداشای من پشیمونن که از پادشاهیشون خارج شدند😂😂😂😂😂😂😂

آه نبابا 😳 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

میگم همه پشیموننن 

منم می‌خوام پادشاه بشم 😇

آقا کسی منو ازیتم نکنه 😂

پادشاهی 😳😂 اوکی سینگلی دردسر داره 😂 منم اینجوری که پیش میرم کم مونده بازنشسته بشم سختی کار هم میخ ...

آره دیگه پادشاهی😂

من که دردسری ندارم😃😎

بیا مدرکت و بهت بدم از الان

آه نبابا 😳 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 میگم همه پشیموننن منم می‌خوام پادشاه بشم 😇آقا کسی منو ازیتم نکنه 😂

اینقدر پشیمونن که نگم برات، تو خونه چنان پادشاهی داشتن که نگووووو، الان شدن کوزت😂😂😂😂😂😂

آره دیگه پادشاهی😂من که دردسری ندارم😃😎بیا مدرکت و بهت بدم از الان

هییییی 😫 🤣

دیگه خسته شدم 

خداروشکر که نداری 😂 

باشه مرسی بده 

زود باش دیگه 

کووو؟

اینقدر پشیمونن که نگم برات، تو خونه چنان پادشاهی داشتن که نگووووو، الان شدن کوزت😂😂😂😂😂😂

واییی 🤣 🤣 🤣 

بخاطر همینه از دخترا میترسم 😓 😂 

شما هم ترسناکی ؟

من دیگه خیلی وقته قیدشو زدم 😂