2777
2789
عنوان

اینجوری بلاک کنم خوبه🤕نمیدونم چیکار کنم از دست این آدم 🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 29 پست
عزیزم من خودم دارم همین چیزب رو میگی رو تجربه میکنماصلا نه بلاک کن نه جواب بده نه ریجکت کناینجور بیش ...

اخه میدونی چیه 

روانم بهم میریزه حتی با ی پیامش با اینکه جوابشو نمیدم 

من نامزد دارم 

هرچیم من جواب ندم دلم نمیخواد یکی هر وقت دلش خواست بیاد روان منو بهم بزنه و مظلوم نمایی کنه 

بار اخرم نامزدم گفت جوابشو بده وگرنه باز اعتنا نمیکردم 

ولی واقعا حتی پیامش جتی زنگش رو اعصابمه 

... 🤍🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس واسه تو تموم شده ولی اون هنوز پیگیره به نظرم دفعه بعدی بشورش قشنگ🗿😂

هی میگم به ارومی برخورد کنم 

نامزدمم خیلی حساسه که چجور با بقیه رفتار بشه 

بهم گفت خیلی محترمانه جوابشو بده، تا بفهمه تموم شده همه چیز 

ولی حس میکنم این آدم قرار نیست ول کن باشه 

... 🤍🦋
اخه میدونی چیه روانم بهم میریزه حتی با ی پیامش با اینکه جوابشو نمیدم من نامزد دارم هرچیم من جواب ندم ...

اهاااا نامزد داری بحثش فرق میکنه

اگه واقعا مطمئنی اونه

گوشی وبده به برادری کسی تا تهدیدش کنه ودیگه ازاین غلطا نکنه

یاهم جواب بده خودت تهدیدش کن بگو میرم فتا شکایت میکنم یه باردیگه زنگ بزنی

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

هی میگم به ارومی برخورد کنم نامزدمم خیلی حساسه که چجور با بقیه رفتار بشه بهم گفت خیلی محترمانه جوابش ...

همین که نامزدت از ماجرا خبر داره یعنی لازم نیست نگران چیزی باشی 

ولش کن خودش خسته میشه میره

اهاااا نامزد داری بحثش فرق میکنهاگه واقعا مطمئنی اونهگوشی وبده به برادری کسی تا تهدیدش کنه ودیگه ازا ...

نامزدم گفت اگر باز زنگ زد یا پیام داد خودم باهاش حرف میزنم 

پسره هم در کل پسر خوبیه ها ولییی بخواد اذیت کنه... 

نمیدونم... 

... 🤍🦋
نامزدم گفت اگر باز زنگ زد یا پیام داد خودم باهاش حرف میزنم پسره هم در کل پسر خوبیه ها ولییی بخواد اذ ...

عزیزممم وقتی انقد نامزد فهمیده ای داری

خب اینکه دیگه کاری نداره هرکی میخواد باشه زنگ زد شوهرت تهدیدش کنه 

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

همین که نامزدت از ماجرا خبر داره یعنی لازم نیست نگران چیزی باشی ولش کن خودش خسته میشه میره

حس میکنم نامزدم تا الان خیلی خودشو نگه داشته، گفت محترمانه جوابشو بده و فلان

ولی وقتی اون ادم باز زنگ زد معلوم بود اعصابش ریخته به هم ولی سعی داشت اروم باشه... 

... 🤍🦋
عزیزممم وقتی انقد نامزد فهمیده ای داریخب اینکه دیگه کاری نداره هرکی میخواد باشه زنگ زد شوهرت تهدیدش ...

میترسم بخواد اذیت کنه اون پسره 

مخصوصا وقتی با تهدید بخواد باهاش حرف بزنه 

... 🤍🦋
حس میکنم نامزدم تا الان خیلی خودشو نگه داشته، گفت محترمانه جوابشو بده و فلانولی وقتی اون ادم باز زنگ ...

نامزدت خیلی خوب برخورد کردوه و قطعا به خاطر توعه که بد واکنش نشون نمیده وگرنه طبیعیه اعصابش خورد بشه 

هرچیزی شد با خودش در میون بزار باهم تصمیم بگیرید چیکارش کنید

میترسم بخواد اذیت کنه اون پسره مخصوصا وقتی با تهدید بخواد باهاش حرف بزنه

عزیزم اصلا نمیتونه

شما اصلا اگه شرابطشو دارین واقعا برین شکایت کنین

اون داره مزاحمت ایجاد میکنه شما میترسی

عزیزم اصلا نمیتونهشما اصلا اگه شرابطشو دارین واقعا برین شکایت کنیناون داره مزاحمت ایجاد میکنه شما می ...

نمیدونم واقعا

گاهی میگم شمارمو عوض کنم خلاص شم 

ولی نامزدم گفت ن عوض نکن، باهاش حرف بزن ک قضیه رو برا خودش تموم کنه 

با خودم میگم خوش خیالی چرا 🤦🏻‍♀️البته امیدوارم واقعا ولم کنه دیگه 

واقعا روانمو بهم میریزه 

... 🤍🦋
نمیدونم واقعاگاهی میگم شمارمو عوض کنم خلاص شم ولی نامزدم گفت ن عوض نکن، باهاش حرف بزن ک قضیه رو برا ...

اره شمارتم عوض کنب خوبه