2777
2789
عنوان

شش ماهی هست که شب و روزم یکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 85 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما استاد نامزد بازی😂😂😂😂ولمون کن بابا

من باید ب تو بگم ولمون کن بابا

چون این تو بودی  ک رو کامنت من ریپلای زدی😏😏😏

نریپ حوصله ی امثال تو رو ندارم

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

عزیزم بهت حق میدم حسادت کنی ولی سعی کن واسه خواهرت خوب بخوای خدا هم یه بخت عالی سر راهت قرار میده

هیچ وقت براش بد نخواستم 

شاید باورش براتون سخت باشه ولی همین الانم اگه مشکلی براش پیش بیاد ، اندازه خودش تو فکرش میرم و ناراحت میشم. حتی از این حالت خودمم بدم میاد 

دوست ندارم حتی یه ذره هم ناراحت بشه.هیچ وقت هیچ وقت .

نه.درسته الان شرایطم طوری نیست که بخوام ازدواج کنم ولی قبل از خواهرم به راحتی می‌تونستم ازدواج کنم خ ...

خب الان توقع داری اونا چیکار کنن؟

اون خواهرت احتمالا فک میکنه میتونه جلوی تو راحت باشه

چیزی نگو بهشون فک میکنن از حسادته

چهار روز دیگه تو هم ازدواج میکنی همین شرایط رو داری

نزار بینتون دلخوری پیش بیاد . خواهر خیلی خوبه همه جا کمکت میکنه پشتت هس

من خواهر ندادم و واقعا تنهام

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

اثلا درموردش باکسی حرفم نزن باورکن فقط خودتو کوچیک میکنی اتفاقا وقتی سه تایی پیش هم هستید بزن به شوخی بگو خب من برم که قشنگ معلومه مزاحمم و فلان وکلی حرف که یعنی این داستانا برای من عادیه و حسادتی وسط نیست بعد اونهم اگه بخوان حتی تورو با این کارشون ازار بدن دیگه دست ازکارشون میکشن میفهمن نمیتونن 

اثلا درموردش باکسی حرفم نزن باورکن فقط خودتو کوچیک میکنی اتفاقا وقتی سه تایی پیش هم هستید بزن به شوخ ...

می دونم چی میگی.

کاش می تونستم با کسی در موردش حرف نزنم.

بعضی وقتا خیلی خیلی تو خودم میرم .

خیلی حس بدیه.

می دونم باید چی کار کنم ولی نمی تونم

می دونم چی میگی.کاش می تونستم با کسی در موردش حرف نزنم.بعضی وقتا خیلی خیلی تو خودم میرم .خیلی حس بدی ...

قوی باش این که اصلا مشکل بزرگی نیست بعدها اینقدر مشکلات بزرگتری تو زندگی پیش میاد یاد این میوفتی میخندی ببین الان تو خواهرتو خیلی دوست داری ازحرفات معلومه اونم حتما تورو دوست داره ولی تو بااین حسو حالت داری قشنگترین روزای زندگیشو که دیگه تکرار نمیشه خراب میکنی شاید بگی نه اون اصلا براش مهم نیست ولی مطمعن باش وقتی متوجه حالت شده حتما اونم معذبه و دیگه لذت اولیه رونمیبره

آره ، کاملا درست متوجه شدی

خیلی حس بدیه،این اتفاق برای منم افتاده

اینکه تورو حساب نذارن و عزت نفس ادم میاد پایین،برای من دوستم اینکارو کرد اخرش دعوا کردم باهاش.

اصلا تو جمع اونا نرو

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
بله تقریبا

خب اگه اونا تو اتاقی که درش بسته باشه اینکارو انجام بدن عیبی نداره البته خیلی بده هنوز به هم محرم نشدن بعد...

ولی اگه تو هال معاشقه میکنن یا رابطه دارن کاملا حق با شماست و من خیلی درکت میکنم 

اگه اینجوری باشه صد درصد اونا مقصرن 

کاربرایی ام که جبهه گرفتنو درک نمیکنم شاید اونا هم مث خواهرشما بی ملاحظه ان 

هرکاری رو باید یه جایی انجام داد معاشقه و رابطه مخصوص خلوت و اتاقه نه جایی که همه رفت و آمد دارن😐